Hallå där, vem är du?

  
(klicka för att se större)

Tjabba på er! Idag har jag jobbat. Det var bara jag, Therese och Robin som jobbade idag. Ska inte säga att det blev kaos, men det var väldigt mycke att göra. Och när 70 gäster kommer precis på en och samm gång får man lite små panik. Och det komiska var att pappa skickade sms precis i rushen och säger "Hoppas det går bra på restaurangen. Ring bara mig i nödfall. Men det här går bra tjejjer, det vet jag. Hjälp Robin om han behöver det." Haha in his face att vi hann springa in i köket och hjälpa Robin. Men somsagt det gick bra idag. Hade man disk sen eller? Aa jo det hade man. Liknade små berg lixom. Gick in i köket i en timme drygt och hjälpte robin med lite saker. Men både han och jag är livrädda att jag ska skära av mig fingret, för det är lixom sånt jag kan lyckas med. Brukar ungefär låta såhär "Jag är livrädd att jag ska typ bli av med ett finger", " JA, jag också och då har väl inte jag något jobb kvar haha" ;) . Klockan fyra slutade jag i allafall och nu är jag hemma.

Nu väntar jag på att lilla thilda ska komma hem till mig :D Fan vad jag saknat henne. Sjukt! Två veckor har skiten vart borta. Hur kan man göra så mot sin kompis :( haha! skojja bara. Glad för hennes skull och lika glad för att hon kommit hem. Gladast är jag nog för hon sa att jag skulle få en present (A) haha skojja, men jag är så nyfiken. Kunde knappt sova inatt.. naat! hihi


Och imorse kan jag säga att det var rätt svårt att kliva upp. Låg och kollade på paradise hotel 4 (danska). Har ju sett på FB att alla säger dom ska kolla på det hela tiden så tänkte kolla om det var värt det. Och jaaa.. intriger och sånt gillas ju så klart man fastnade. Nu ska jag nog kolla ett till avsnitt tills thilda kommer.


Ikväll blir det god mat, och lite vin med Thilda då, jonna, sirpa, karolina :) Hörs senare.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan (:



joo det var nog jag, jag va med dem och jag hälsade på tre tjejer däremot uppfatta jag ingens namn men det kan nog vart du :)



/amandavardet

2009-08-18 @ 17:05:00
Postat av: j

kom ut på plutoi morrn :D

2009-08-18 @ 19:25:35
URL: http://jeanetteahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!