falsk marknadsföring....

Fan, dom har ju gjort reklam på tv i vecka om att man kommer vinna bilar och miljoner i kvällens bingolotto. Och inte fan blev jag ett par bilar rikare? Satt och tänkte att det här är fanimej sista gången jag lägger ner pengar på en bingolott samtidigt som jag satt och tänkte om jag skulle spela dagen före nyår i hopp om bättre lycka nästa gång? Men nja. Min bror ger jag aldrig en lott till igen, här är jag snäll och tänker på honom och vem är det som sitter som en dåre efter första spelet och spelar på två lotter? Jo det är lilla jag, vinstlös.

Idag har jag svullat kan jag säga, är helt proppmätt. Men det tillhör julen att vara sådär äckligt mätt så man bara vill spy. Har säkert ätit ett halvt paket kräfor. Sen när vi kom hem tog mamma fram julgodis så då tryckte man lite sånt onödigt. Sen blev det skinkmacka på det och efter det julgodis igen. När jag rörde sista godisen säger mamma: "ja ta en till, man vet aldrig när det blir krig".. Då blev jag helt plötsligt inte så sugen längre.

Nu ligger jag i sängen, ska strax sova. Imorgon runt 11 väcker mamma mig och brossan för tomtegröts-ätning och sen bär det av till gudmor där jag hört finns julklapp till mig? :) Sen runt 2 går vi vidare till mormor och dricker kaffe och kollar kalle anka, eller dom andra gör det.. jag tkr sånt är skittråkigt och väntar bara på att få slita upp alla paket. Sen äter vi och nu ÄNTLIGEN är det julklapparnas tid!

GOD JUL :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!