hat-kärlek

Tycker ni om Julafton? Vad innebär den för er? För mig är det hat-kärlek. Visst jag firar jul, vi har jätte mysigt, delar ut julklappar osv. Men den får mig också att minnas och att sakna. Min julafton är inte alls som den var för 5 år sen. Det är nu till jul man inser att allt är inte så självklart. Jag har i allafall insett att man ska inte ta för givet att dom självklara alltid finns där. Och julafton är en sån dag man bryr sig mer än andra dagar om vem som står vid sin sida. Det är inte mycke jag begär men min familj är min styrka och också min största svaghet. Den är den jag bryr mig mest om och det är den jag vill ska bry sig mest om mig. Jag vill inte gå in på detaljer för det har inte med saken att göra. Det jag skulle säga var att jul är inte bara glädje och present öppnande. Det är också en väldigt jobbig tid. Sen finns det dom som aldrig har fått öppna en julklapp i hela sitt liv men alla problem är stora för någon.

Jag var i allafall på Pluto igår med Tess, Adam, Stoffe och en till tjej. Eller ja, jag gick dit med dom men sen hängde man lite överallt. Det var ju restaurangfest så det var i stortsätt bara personer från samma bransch. Dom som inte kan festa när alla andra gör det. Fast jag brukar vara rätt bra på att fixa det ändå haha. Hängde väl mest med Å personal och Real personal :) Somna väl runt halv 4 inatt så var det upp och jobba vid halv nio imorse. Yippie kajey. Städat hela dagen. Runt  4 slutade jag och då drog jag ner på stan och träffa Daniella, hon skulle shoppa lite julklappar. Själv hitta jag ingenting men får min lön på onsdag så då har jag lite mer cash att spendera. Mamma har jag redan julklapp till :)

Imorgon är jag ledig, hur skönt? Sen är det personalfest! Vi är rätt många från falkenbergska i år. Vart mycke extra personal runt julborden nu. Men sen kommer också en bartender och en dörrvakt från Å :) Kommer bli trevligt.

over n' out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!