It doesn't make a bit of difference if you start what you can't finish



Hej :) (eller egentligen ":(" men försöker hålla humöret uppe så mycke det går. Det har hänt en "hemsk" sak som verkligen är det sämsta som hänt på länge. Det är inte känslor, inte killar inte kompisar. Nej det här är åt helvette fel. Men kan inte prata om dig. Inte ens med mina närmaste så nu slutar vi här.

Gårdagen va la så där alltså. Gick till silk med camilla tess och hennes kompis Alex. Tog ett glas vin och bara garvade åt alla som var där. Fyfan, tror jag såg allt igår. Fråg fulla 40+are som dansa förjävligt, till filk höga som skyskrapor till ett lesbiskt par som hångla (åt) upp varandra mitt framför trubaduren. INTE okej. Drog faktiskt hem tidigare. Adam kom och hämta oss så åkte vi till donken stenby och åt mat. Jag köpte födelsedags-donk till Adam, det var han värd! :D Sen slockna jag och mills i sängen så fort vi la oss.

Idag var det liiite jobbigt att komma upp ur sängen. Fyfan, ville bara dö. Men kom till jobbet iaf och det gick jätte bra där. Nu är jag hemma och ska ta ett bad och rensa alla tankar :( .. är nog mer i choxktillstånd för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!