powernice valborg :D

Det är när förväntningarna är låga man får sol roligast har jag märkt. Min valborg var så sjukt jävla rolig så jag börjar fundera på om det är en av mina bästa "fyllor", haha!

Klockan kvart i 9 igår morse gick bussen mot Uppsala! Jag och Camilla mötte upp Oscar och hans lumpen grabbar + några tjejkompisar till dom. På en gång när vi kom dit klunkade vi upp vårt vin. Vi skulle nämligen få massa alkohol från systemet. Men, det var stängt och där stod vi utan någonting att dricka. Men det löste vi ganska fort. Vi blev "sponsrade" av varje gäng vi gick förbi typ med två öl var genom att bara fråga "är systemet öppet idag?".
Jag och Camilla satt inte still ofta och på en av våra promenader möter vi Adam, en uppsala kille. Ingen som vi kände, men vi lärde känna han och hans polare och hängde med dom i ett flertal timmar. Så sköna killar och det kändes verkligen som att vi hade vart vänner hur länge som helst. Dom måste vi defenetivt träffa igen! :)

Sen gick det bara utför kan jag säga. Jag tror jag kan ta på mig rollen som "dyngast" i den parken! Men fyyfan vad kul vi hade. Jag och Camilla gick till en parkering sen och jag la mig för att vila. Då kommer farbror Polisen och jag hoppar upp glad som fan och börjar snacka med dom. Då börjar dom garva och sa "jaha, det var inte värre än så". Efter ett tag kommer Chrille och hämtar oss i Uppsala. Hur snällt som helst.


Camilla och jag drar hem till mig dyngraka. Stackars pappa, vilken syn! Kunde knappt gå så körde en deck i sängen i en timme. Och tror ni man mådde bra när man vakna eller? Trodde helt seriöst att det där var slutet på valborg. Men fick i mig lite mat och klunkade en cider i hopp om att jag skulle må bättre, och det gjorde jag! :D

Emilia kommer hit och vi drar till Jonas Alvarsson på förfest/fest. Så kul att se honom, det var för länge sen. Det var kul att se alla grabbarna grus :) Vi röjjde där hemma och sen gick jag, camilla, jonas, martin och johan till BMB och shaka lite. Det var askul där också!

Kvällen slutade väl inte lika för alla antar jag. Men jag gick hem till mig och sov och somnade med ett leénde på läpparna!

En underbar valborg helt enkelt.
Maskinen ikväll, eh vi kör igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!