Glad pårre!

Tja! Äntligen en liten kamrat att knappa på. Är hemma hos mammsen nu. Behöver en dag rehab efter dagarna som varit. I torsdag så var vi hemma hos Sofie, jag, Camilla och Sarah. Spelade spel och hade trevligt. Senare drog vi vidare till Emelie där hon och Yamme var så festade vi vidare där innan vi drog oss till Hattfabriken och dansade till housemusiken! Hade skitroligt och stod för en gång skull ut i folkmassan!

Lördagen var det mindre roligt att ta sig till jobbet men när jag kom dit så fick jag gå hem efter en halvtimme. Det var långfredag och dött på jobbet. Så Camilla kom ner så käkade vi lite mat istället och sen gick vi hem till mig och slagga. Vaknade upp taggade för ännu en utekväll! Fixade till oss och drog hem till Gustav och Esseen. Förfestade osv. och sen hamnade vi inne på Bmb. Stod och dansade i en och en halv timme tror jag. Träffade på lite gamla kompisar så jag hade jätte kul! Tog bussen hem till mamma tjugo över två och nu sitter jag här hemma bakis som fan. Blä. Ska bli jäääätte gott med påskmiddag.... haha. Det blir nog bättre. Har fått i mig mitt kaffe och funderar på att ta ett bad och sju treo!

Camilla kanske kommer senare, hoppas på det. Och ikväll ska jag nog träffa Ida och Johan som är i sverige över påsk :) Imorgon äre påt igen, restaurangfest!! :D


Rosé debut, inte en dag för tidigt!

 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!