Gomorron tror jag

Går jag i sömnen eller går fanny ahl frivilligt upp klockan 11 på morgonen? När hon kan sova 3-4 timmar till utan att någon väcker henne. Och nu slutar vi prata i tredje person. I och försig sov jag hemma hos sandra där på natten lite då och då, sen sov jag från 9 på morgonen till 7 på kvällen. Så det kan gå ihop sig. Men jag sover aldrig för att jag är trött, jag sover när jag vill och för det är skönt :)

Känner mig lite bättre idag, igår kände jag mig sjuk. Idag känner jag mig som jag ska bli sjuk. Sådär lite halvkrasslig, eller nej jag känner mig mycke värre :( Önsketänkade ifrån fannsan där haha! MYT med stora bokstäver. Jajja det ska gå över till helgen i allafall, min sjukdom kan få några dagar på sig. I helgen blir det nemligen ingen utgång för min del, dels för att jag inte orkar slösa bort mer pengar denhär månaden, måste ha lite chash kvar. (orkar inte fråga pappa heller). Men en ännu biggare anledning är att vi ska fira Sandra, tjejjen blir  nu-får-jag-ringa-in-till-momento-och-gissa-ordet :D Hela 18 år, tjaaa ja har ju vart det ett tag nuråå men (A) haha skojja, men fan vad glad jag är för hennes skull och för min skull! Nu får jag äntligen med mig jäntan på krogen.

Nej nu ska jag skicka ett sött litet sms, och sen gå ner, kolla lite tv och dricka den där pressade apelsinjoucen (eller hur det stavas) som min mormor köpt till mig och tvingar mig att dricka :) Om den inte är slut ikväll då trycker hon nog ner den i halsen på mig, så jag väljer att göra det självmant. Vi hörs? :) PUSS


 


Kommentarer
Postat av: Sandra

nu-får-jag-ringa-in-till-momento-och-gissa-ordet... haha bara det jag längtar efter! Nejdå men krogen med dig kommer äga satan.. inte långt kvar nu :)

2008-08-12 @ 14:14:47
URL: http://bergfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!