U.S.A







Tja! Hemma en sväng nu. Har jobbat till två och hunnit med en runda på stan med Sofie men nu ska jag packa ner lite kläder till kvällens bravader och dra mig ner mot systemet. Det blir party ikväll istället, Jonas kommer hem idag så han har "välkommen hem förförke" och sen vet ju alla vart vi hamnar. Hoppas ni får en bra helg, jag är ledig som vanliga människor denna helg så jag är överlycklig!


Well, helo!

Det går förbi ett par stycken.

Alexanda - Haha, vem trodde han att han var då, Papa Dee..

Jag - Hahaha, ja eller hur!

Björn (1 minut senare) - Såg ni Papa Dee eller, snackade lite med honom

Man ba: No, it was not, it was a wannabe...... MAY I HAVE YOUR AUTOGRAPH!!!!! PAAAPA DEEE


#6




min sorg blev deras glädje för en stund





HEJHEJ! Min kamera fick någoin flipp, (antagligen kommit åt inställningar) så det blev väldigt ljusa bilder men men, det får la duga för den här gången. Nu är jag trött igen, haha. Men har en anledning. Blev en liten spontan utgång igår med lite vänner, här har vi inga rutiner inte. Eller så är det en rutin. Iallafall så var vi hemma hos jocke och sedan gick vi vidare till Pluto. Vet inte, men har aldrig riktigt roligt där, men det blir vad man gör det till. Och idag har jag jobbat. Nu är jag hemma och tänkte göra absolut ingenting. Bada och göra sig fredagsfräsh tills imorgon kanske. Sounds like a plan.


These boots are made for walking, that’s just what they’ll do. One of these days these boots are gonna walk all over you.





Jacka - 2hand, hoodie - H&M herr, jeansväst - H&M herr, mössa - Carlings, kängor - Skopunkten, lurar - Holywood

Hej! Jag är SÅ trött. Har precis kommit hem från jobbet. Känner mig fortfarande sjuk men det bryter adrig ut på riktigt så vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Sömn är väl det jag kommer på så ska alldeles strax göra mig i ordning för sängen och så får jag hålla tummarna för att jag mår bättre imorgon. Hoppas ni mår bra! :) Natti!


Blue dip dyed hair, sneakpeek!

Fick någon jäkla craving på dip dyed hair när jag gick runt i min egna värld på jobbet så när jag slutade gick jag och köpte mig en blå hårfärgsspray och frisören spraya lite i mitt hår för att se så att det syndes och det gjorde det ju! Någon dag framöver blir decimetern längst ner blå! Förlåt mamma!


if your friends talked to you the way you talk to yourself, you would have left them a long time ago





#5




how do you mean?

Fick en käftsmäll inne på systemet igår.

Jag drar upp legget

Kassörska - Ja, egentligen känner jag igen dig men jag kan kolla legg endå

Man ba: Oh how nice of you!


Hej Hej Hej! Ska sluta känna efter så jävla mycke men jag tror fan jag är bakis. Uääh. En kall dusch och en bakislunch i solen gör nog susen. Ska bara orka röra på mig. Ska träffa Camilla och Victor iallafall. Jag återkommer när jag är mer levande. PUSS


du förtjänar en nominering för rollen du spelade

 

 

GODMORGON!!
Idag är det ingen vanlig dag nej det är Eriks födelsedag (nästan) hurra hurra hurra! Idag blir det 30års festen vi aldrig kommer minnas. Jag är SÅ sjukt taggad, och alla vet ju hur det slutar då haha! Jag kommer vara som en duracellkanin på jobbet. Måste faktiskt sticka ner till stan nu för att gå in en sväng på systemet innan det är dax för jobb till ynka 4. Ikväll ses vi antagligen, men det är ingen som minns imorgon ändå.


#4




#3




you're not half the man you think you are









Jeans Dr.Denim, ribbat linne Primark, skor Secondhand, jeansväst Solo, skinnväst Carlings, brillor Rayban


sneakpeek



cool is a rule

Godmorning sunshines! Åh det är så fint väder, satt och drack kaffe på balkongen nyss och såg en dåre som var ute på en joggingrunda med t-shirt. Är det så varmt alltså? Helt underbar att solen skiner men jag jobbar till halv 9 så jag får njuta innefrån jobbet, sucks. Jobbar till halv nio ikväll, skönt att det inte är längre iallafall. Känner mig fortfarande krasslig, värre idag än igår, men jag struntar i det för på lördag är det fest som fan and I need that!


true story #1



Jag - Vafan äre som står där på vägen är det ett rådjur?!
Camilla - Det är en barncykel!!
Jag - Åh fyyyyfan vad rädd jag blev!


Man ba; But I really don´t need glasses, promise!!


everyday i'm shuffling








Jag var en drog som du gick på, du fick din kick så







Converse, Diesel jeans, Tröja 2-hand, keps gåva (vet inte)


The beatles




Vår









Kaffe i solen med Sarah, Sofie, Camilla, Emelie och Simona. Kom precis hem men ska alldeles strax iväg igen, mat, jocke och sola står på schemat och skejta! :D Älskar vädret!


put your lipstick on






Don't go with the flow

Godmorgon! Solen är tillbaka! Iallafall här i Sala, hoppas den skiner i Västerås också. Har faktiskt börjat vänja mig med vår nu och en omgång med snö till är inte acceptabelt. Sitter här och dricker morgonkaffet och kollar på klockan, "en kopp till hinner jag" har jag tänkt ett bra tag nu men ska väl få tummen ur arslet snart. Jobbar lunch idag sen ska jag ta en kaffe med Emelie, Sarah och Sofie sen får vi se vad som händer, håller vädret i sig har jag lust att öva på mina skatekunskaper. Vi hörs senare!


I believe to the soul you're the devil and now I know. Well, the more I work, the faster my money goes.


people always leave, that's my biggest fear..




Källa: Impashion


Snyggt från Kandee





Har alltid älskat Kandees kläder men nu har hon fan överträffat sig själv! Perfektion ♥

Bildkälla: Kandee.com


#2


#1


shake it baby



Han får mig alltid på lika bra humör haha. Och även om ni kanske inte gillar den här typen av musik kan jag lova er att ni också skulle bli på bra humör. När jag är som spralligast står jag alltid och dansar sådär som "the bluesbrothers", dock inte många som får uppleva den synen. Camilla och jobbarkompisarna på sin höjd! ;)


Don't look down on anyone, unless you are helping them up.

Godmorgon! Sysslat med designen lite imorse och blev rätt nöjd. Sitter här och dricker kaffe. Idag börjar jag också med sak som jag hoppas visar resultat om ett par veckor, håll tummarna. Jag berättar senare om det :) En till rolig sak är att jag antagligen ska bli kontaktperson, hoppas verkligen det blir så. Det skulle inte bara hjälpa personen i fråga, det skulle även hjälpa mig. Älskar att få växa som person och få nya erfarenheter. Finns ingenting bättre än att få hjälpa någon som har det lite/mycke svårare än en själv. Ett biobesök eller en fika med någon som lyssnar och inte dömmer är verkligheten för mig och många andra men för vissa är det en dröm.




fight for your happiness





Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det sådär :( Känner mig fortfarande jätte hängig och lite krasslig. Får hålla tummar och tår att det går över under natten. Blir tidigt i sängs med en bra film helt enkelt. Hängt med mormor och kikat lite 2-hand affärer innan hemfärd idag men hittade ingenting, berodde nog dels på måendet, hade ingen ork egentligen. Ska ta ett varmt bad nu när jag äntligen fryser igen, har kallsvettats i en timme och mina händer har vart dyngsura haha. Puss på er!


I will never treat anyone like you treated me, for sure











Today todays. Sitter här med morgonkaffet fortfarande och känner ingen energi för fem öre. Trött idag. Men det gör inte så mycke, det blåser ändå storm utanför fönstret. Mormor kommer och hämtar mig om ett par timmar så åker jag med hem till Sala och träffar mamma och sådär. Blir middag hos mommo ikväll. Har en otroligt skön vecka framför mig. Ledig måndag och tisdag, jobb onsdag, torsdag och sen är jag ledig hela helgen. Det innebär 30-års fest och klackarna i taket!


this is my idea of fun, playing videogames










I don't skate, I just have one cause it looks cool







Dagens äventyr, jag och skateboarden trivs med varandra. Lite av en naturbegåvning om jag får säga det själv, sjukt kul iallafall. Gick förbi Damberg och snodde med mig hans när vi var påväg till solstudion nämligen. Men det blir nog en egen innom en snar framtid istället.

Helgen då. I fredags så jobbade jag som vanligt.. och efter det drog jag och Camilla hem till Fanny där det var förferke. Sen blev det en krogenrunda såklart.

I lördags var det jobb igen och efter det spelkväll och max-mat hemma med Sarah och Sofie. Idag blev det den obligatoriska söndagslunchen och häng med Camilla. Just nu sitter vi och dippar morötter och kollar på bigbrother!


Oh, how nice of you

Haha, denna lapp hade min vapendragare, arbetskollega och fram till imorse även vän Björn hängt denna lapp på mitt skåp i hopp om att Chefen skulle se den. Han la även upp den på facebook och taggade den med mig och skrev "Finns det något stipendium att söka för årets medarbetare?".

Man ba: And we still get along this well?



Jag söker iallafall i samma veva för "årets motarbetare" så delar vi på pengarna!


Is it still my fault that I only find idiots?

Camilla: Jag blir så trött på't!

Jag: Aa, jag ska fan nöja mig med en trött jävla svenne, tråkig, ful, töntig, blond

Camilla: Haha, hela ditt ansikte fick en stor jävla rynka

Jag: Åh kolla vilken snygging som lagt till mig på instagram, han var väl snygg?

Camilla - Ja! Det är den där Marwin, från "Värsta pojkvänsakademin" :P haha!

Man ba:  And there came karma again as a punch in the face..



a little time to get my head together

Bra dag, men ännu bätte när den är över får jag lov att säga! Pengar imorgon, wiho. Dagen började klockan nio då jag för ovanlighetens skull vaknade klarvaken. Började till och med att sjunga "Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig" när jag hällde upp kaffe medans pappa satt sitt eget kaffe i halsen. "Vad tar du dig åt, har nog aldrig hör dig säga ett ord på morgonen den första timmen och nu chockar du med det där?!" Haha, kunde ju faktiskt inte bli mer än en bra dag. Det är SÅ sjukt, jag har fått tillbaka livsglädjen så att säga. Om ärligheten ska fram på riktigt så har jag mått vääääldigt dåligt en lång period som jag faktiskt inte trodde att jag skulle ta mig ur, eller klart jag skulle en vacker dag, men att det har vänt nu känns så jävla skönt. Det är inte en sten som har släppt från hjärtat, det är en bomb som sprängt sönder världen högsta berg. Wonderful. Jobbet gick iallafall utmärkt. Efter det var det personalmöte i en timme drygt, intressant faktiskt. Vi ska börja med expresslunch som innebär mat på bordet innom 13 minuter annars får man allt man köpt för halva priset. Så kom och käka, det börjar nu på måndag! :) Efter det blev det en kaffe med Fanny. Nu är jag hemma och är ensam hela kvällen, otroligt skönt med lite ensamtid faktiskt, haft sällsis flera veckor nu, men det föredrar jag ju för det mesta. Kanske lite ta-hand-om-mig-själv-fix ikväll. Nu ska jag iallafall ringa ett samtal! :)


Finns ingenting bättre än att få tillbaka lyckan!






tisdag

Hej! Haft en bra dag? Kanoners här iallafall :) Jobbet gick superbra iallafall, sjukt mycke folk. Efter jobbet så drog jag och Björn och mötte upp Alex så gick vi först till Chicco för kaffe mm. och sen gick vi till Uf-mässan och kolla läget, fina saker. Kreativa! Sen gick jag hem och slängde in en tvättmaskin. Har precis ätit lite mat och ska försöka samla ihop lite krafter till att städa till lite i rummet också, tvivlar på't. Nu får det fan ta att bli torsdag, det ekar fan i plånkan just nu.


an Indian in town











Väst - Carlings, "Fjäderhalsband" - Solo, Jeans - Rut.mfl, Skor - 2hand, tröja lånad, Glajjor - Rayban.


so they say how are things today, Hold on wait up




Å vilken härligt dag

Vilken underbar dag det var idag :) Uppe med tuppen. Hängde lite med Michael imorse och efter det knalla jag hem till en nyvaken Camilla. Vi drog ner på stan och gick runt i solen och träffa lite kompisar. Sen gick vi till Coop och handlade mat och gick hem och lagade! Blev självklart våran favvorätt, köttbullar, mos, sås och lingon haha. Sen kom Chrille förbi ett tag och efter det har vi bara legat framför teven. Känner mig ganska så redo för en jobbvecka fram till lördan, känns lite surt att missa dom fina soltimmarna mitt på dagen, men men :) Ska kolla vidare på Maria Wern nu sen blire bingen.


Äntligen söndag

Aa, faktiskt skönt. Precis kommit hem från jobbet, riktigt trött nu. Hade jätte kul igår iallafall :) Först var jag, sarah yamme och andrea hemma hos emelie och gjorde sushi, det blev asbra! Satt och snacka och drack vin osv. Senare tog vi oss ner på tabban för ett glas och efter det hamnade vi på hattfabriken. Trevligt på båda ställena. Men man får ju sin lilla kvadratmeter inne på hatten alltså, proppat jämt. Men det är skönt musik. Klockan 1 slängde jag in handuken och tog mig hemmåt. Haha roligast idag på jobbet. Jag står och pratar med björn och alexandra så ropar ricky.

Ricky - Fanny, 203 vill betala!

Jag duckar i baren och gömmer mig "i hopp" om att han inte såg mig och alla börjar asgarva.

Gäst - Har ni personal från samhall här eller? ;)

Ricky - Haha ja! Men vi får ju bidrag!


Vilken jävla rymdresa det blev igår, in the space hela kvällen!

Hala! Japp, vilken sjujävla fylla. Förlåt om det låter, men den här går fan till historien. Började med förfest hemma hos Damberg och jag misstänker att jag redan då blev klapp kanon. Väl nere på stan vet jag iallafall att grabbarna drog till Å och vi gick självklart vidare till Bmb som man alltid gör när man har druckit ett glas för mycke. Ingen aning om hur vi kom in men jag frågade Camilla och hon sa att jag fixade det snabt och smidigt iallafall, det var ju skönt i allafall. Väl inne på Bmb är minnet kort, suddigt, svart.. aa.. kan inte dela med mig om så mycke därifrån och helst inte resten av kvällen heller haha! Vet iallafall att jag satt på mig mina converse runt fyra rycket och traska hem till Blåsbo, måste sätt vingligt ut. Jävligt bra gjort av mig att ta av mig klackarna i det där tillståndet iallafall. Vet att jag ringde en kompis men det var någon annan som svara men jag sa att det gick lika bra med honom för att jag var rädd när jag gick hem. Bra där. Aa.. skitsamma, min mobil är iallafall sönder och lika så väggen här hemma haha! Jag och Camilla har asgarvat hela morgonen men nu känns det som att ångesten kommer och knackar på. Men fan heller, vi hade så jävla kul! Den enda som är lite jobbigt nu är att Camilla har beställt en kebabpizza men insåg just att hennes plånbok också försvann igår.. hahahaha! Ah, vet inte hur jag ska klara mig utan mobil faktiskt, det suger hårdast :S! FUCK den är mitt allt ju haha. Ajja, det löser sig. Svåra tider nu. jiises. Hörsss




work out!



Tycker mig se skymten av magmuskler här, aaa.. det ni! Haha! Om man kollar riktigt riktigt noga dvs. Har iallafall precis kommit hem från gymmet, har hunnit duscha också. Camilla kommer snart förbi här så ska vi väl firra oss lite osv. och sen dra till Jensens för att käka middag sen ska jag upp på golvet och jobba i tre timmar sen bär det vidare till boysen. Längtar så mycke efter dom, speciellt Andreas! Sjukt sugen på vin dessutom så ikväll blir det förhoppningsvis en bra kväll :) Känner otroligt glad nu för tiden, fri.


Om du känner så, så tycker jag inte att du ska känna efter så jävla mycke.

Tja! Kom precis hem med min käraste och har överskottsenergi som en tjackare. Poppar lite musik och gläds åt att helgen är på ingång. Jobbar endast ett kvällspass på tre timmar imorgon, Björta tog den sista timmen av mig, snäll shizcko (tjockis på arabiska). Hahaha, appropå Björn alltså. Vi har hemliga matgäster på jobbet som kommer titt som tätt och klockar en viss servitris och ser hur vi sköter vårt arbete. Fick 95% när dom kollade mig så jag ligger i lä så att säga, sen har jag ju även en dikt innestående och ett personilgt brev om min utomordentliga service. Skippar den lilla detaljen att det var från ett gäng på 40 gubbsjuka män. Iallafall tillbaka till den hemliga matgästen som kollade Björn. Frågan löd ungefär "Hur var servicen" och så står det Han sa "Min chef har vart på oss som fan med dom här shoptimizerna om att vi måste dela ut dom till gästerna, skulle ni kunna svara på några enkla frågor?" hahaha.. Bra där! "Vår chef har vart på oss som FAN". Jaja, ärlighet varar längst så att säga! Nu väntar duschen och sängen. Upp med tuppen imorgon och träna. Hörrrrs.




save us, atleast our memories











Somebody please tell him who the eff I is



Hejhej! Bild tagen innan jobbet idag, schleten? Svar ja. Jobbat lite och suttit på Rob´s med Sarah och Andrea ett tag men nu är jag hemma igen. Sitter typ och stirrar rakt ut på ingenting, sjukt trött. Hatar dom här jävla sömnproblemen. Jajja, Imorgon är jag iallafall ledig på dagen så då ska jag träna och ha mysfrukost med Sarah och lite pluggande. Sen jobbar jag kväll, halleluja.





Den där blicken du ger mig är gammal nu, nog för mig.

Hej! Haft en bra dag? Dagen började ju bokstavligt talat med solsken och slutade i storm. Det var så vackert imorse, kunde ha vårjacka och converse på mig, så härligt. Men efter rekryteringsmässan som förövrigt sög så blåste det och var sinkallt. Sen kom Sarah förbi här hemma och gjorde lite av sitt skolarbete på mig, det gick super bra!  Sitter i soffan nu med sällsis och kollar på filmen "försvunnen" och äter lite godis. Har äckligt springpass imorgon men då hinner jag med träningen därimellan. Jag längtar till fredag jag, då får jag äntligen träffa Andreas och grabbarna igen, det var så länge sen:) Ha det så bra hörrni!


om jag vänder om nu får jag aldrig se om vingarna bär








Jeans Acne, jacka secondhand, solglasögon rayban.


älskar våren


Todays, återkommer senare :)


Alla vet vad som kommer hända nu, det är så staden funkar

Herrejävlar, dra mig baklänges i betongväggen vilken äcklig jävla träningsvärk jag har idag. Det är nå bedrövligt. Antingen är jag klen eller så tog jag i för kung och fosterland sist. Men det känns bra att det ger resultat kanske, men det här är fan inte kul. Sitter och dricker en kopp kaffe nu och ska alldeles strax dra en durre för att sen möta upp Sarah på bombadier arena.

Ska väl förbi gymmet senare ikväll också om jag kan gå normalt dvs. En sak jag dock tycker är väldigt jobbigt är alla äckliga män/killar som kollar ögonen ur sig. Jag som redan tycker det är en jobbig grej innan, dvs. när man går ensam på stan eller när killar på krogen bara är för mycke. Då känner mig nästan som en i pokimon när jag på två sekunder utväcklas från söt liten mus till en stor farlig råtta!



ibland undrar jag vad de tittar på; har de bara huvudet vänt dit, tycker de att det är intressant att se vilka stretch-övningar en 20årig tjej i tights har eller spanar de in mina snygga handskar? (som jag förövrigt ínte har på mig)


It's not about you anymore.



Happ, såhär såg man ut idag då. Var väl mest fågelboet på huvud som livade upp denna outfit. Efter jobbet drog jag till Chicco och höll Sarah och Andrea sällskap när dom pluggade. Sarah ska göra en uppfigt om mig (hon pluggar psykologi) så jag känner mig lite som ett offer, men det ska nog gå bra. Hon får ju mycke att jobba med, en riktig utmaning haha. Sen drog jag tillbaka till jobbet och nu har jag precis kommit hem därifrån. Har sovis sällskap idag igen, happy :) Imorgon står träning och rekryteringsmässa på schemat.

Haha roligast på jobbet idag. Björn tycker att jag är ett riktigt matvrak (kan erkänna att jag äter rätt mycke på jobbet, då menar jag innom en timme först glass, sen nuggets, sen pommes, sen chokladkaka, sen våffla, sen en kycklingbit, sen lite sallad, sen glass igen tillsist står folk bara och viftar på huvudet. Men eftersom jag aldrig får tid att äta hemma fyller jag lixom på magen på jobbet) Så idag kom Björn in på jobbet.

Björn: Jahapp, vad ska du göra imorgon då?
Jag: Njae, ska på rekryterigsmässa vettu!
Björn: Haha, vafan ska du göra där då?
Jag: Nej men du vet dom har ju massa olika stånd där och på varje bord så står det en liten skål med godis:)
Björn: Hahahaha, aa det kunde jag gett mig fan på att det var anledningen!

Man ba: Free is good, right?


Girl look at that body, and work out!

Godmorgon! Känner mig utvilad konstigt nog. Träningsvärken kom som förväntat, men det känns rätt bra ändå. Känns som jag börjar se resultat faktiskt, men har 3 månader på mig till sommaren så är inte nöjd än. "Girl look at that body, and work out!", varför nöja sig. Jag har jobb till två idag och sen börjar jag halv 6 igen så där emellan så drar jag nog till friskis på björnövägen och springer lite och kanske något mer, men har inget sällskap idag så kan vara rätt skönt att bara springa av sig till musik och rensa tankarna lite :) Nu måste jag hoppa in i duschen ska gå om 40 minuter, alltid ute i sista sekund.


But felt so lonely in your company



Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over

But you didn't have to cut me off
Make it like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done

But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

But you didn't have to cut me off
Make it like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


Now and then I think of all the times you screwed me over. But had me believing it was always something that I'd done..




Those who are heartless, once cared to much



Hej! Gudars skymmning vad trött jag är nu, ska slänga mig i badkaret om två sek. Kom precis hem iallafall. Gymmade en och en halv timme med Sarah, jäkligt mör i kroppen nu. Imorgon hälsar mr. träningsvärk på garanterat. Efter gymmet drog vi hem till Sandra och snacka och tog en kopp kaffe. Men som sagt nu är jag äntligen hemma och ska göra precis ingenting :)


Now youre just somebody that I used to know






Såhär såg jag ut idag + jacka såklart :) Sov inte så bra inatt trots sällskap så är rätt schleten efter jobbet. Men ska alldeles strax träffa Sarah och dra till gymmet. Mage och ben står på schemat, kanske lite kondition också. Sen får vi se vad som händer.



Mår som om jag åkt vasaloppet baklänges



Lyckad Lördag blev det iallafall! Förutom att stackars Sofie (som dessutom var den som drog ihop alla) fick vattenkoppor och kunde inte vara med på någon tjejmiddag och utgång :(! Det blev yamme, emelie, sarah och jag. Först gjorde vi faitas och sen så förfestade vi bland locktänger och läppstift. Hade faktiskt den roligaste kvällen på länge när vi snackar Bmb. Hatar stället så grovt men ändå, ändå står man där i schlager och kollar runt på alla trötta människor och väntar på att klockan ska bli två, typ. Riktigt så illa var det inte igår, jag hade faktiskt roligt! Fyfan vad jag mådde imorse om inte annat, shiizes.. trodde en hjärnblödning utbröt så fort jag skulle resa mig upp eller ta ton. Nu har jag dock sovit bort den så ska nog ta och väcka C med ett par kastrulllock och gå till affären. Det är ungefär så mycke jag hade tänkt att röra på mig ikväll, sen är det vågrätt viloläge framför teven hela kvällen!


ett par outfits

 
Skor skopunkten, jeans acne, jeansskjorta från solo, skinnjacka under skinnväst från Carlings.


Jackorna 2hand, t-shirt H&M, jeans cheap monday.


lyckad 2hand-runda i Västerås

 
Grön vårjacka, älskar den.


Svart vårjacka/tröja


Mockajacka med fransar, ÄLSKAR den.

Sen fick jag även med mig en grön jacka jag klippte av till väst och ett par minnetonkas inspererande skor.


Cirkus

Har hängt med Camilla dom senaste dagarna. Glidit runt för det mesta. Igår så hängde vi lite på arbetsförmedlingen och uträttade några andra ärenden och på kvällen så gick vi hem till Victor där Andreas och Per också befann sig. Kötta Avicci och drack vin. Sen gick vi ner mot stan och hamnade tillsist inne på cirkus där vi hade det jätte trevligt, mycke folk ute. Runt 1 kastade jag in handduken och lämnade sällskapet för min säng. Jobbade nämligen idag så det var klokt av mig. Är så gott som död nu och har den senaste timmen funderat på vad jag fortfarande gör uppe. Camilla kommer nog antagligen vid tre snåret, efter jobb på Bmb.



Jag och Cam

 
Sådär rolig såg jag ut, med och utan jacka, utan ett leende på läpparna och utan ett leende på läpparna.


börja om från början, börja om på nytt



Bild från idag, sjukt bra väder vi har fått dom senaste dagarna. Man kan inte vara annat än glad!

Tjabba! Fuck, jäkligt länge sen jag skrev här nu. Har hänt så mycke hit och dit och fram och tillbaka som jag inte haft lust att skriva om helt enkelt och har därför inte haft så mycke annat att skriva om heller. Men nu börjar vi här ifrån och så får vi se hur länge det varar. Har en massa bilder från tiden som varit så det kommer väl upp lite sånt i början så får ni väl självklart hänga med i vardagen också. Jag mår i allafall bra, hoppas ni gör det också!



RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!