NYÅRSAFTON!

Yeey :) Sista dagen på 2010. Det innbär att jag kan göra alla misstag jag vill idag, blir en bättre människa nästa år lixom :) Nejdå, men det inställningen kommer denna kväll bli spårad! Men det kommer den iof ändå att bli, men på ett bra sätt :)

Det är drygt 4 timmar kvar tills jag och Mills ska vara redo för avgång. Jag är sjukt stressad även om jag inte borde vara det. Jag ska fixa naglarna, locka håret (tror jag), sminka mig, sätta på mig kläder och fixa mig en timme till för att vara nöjd helt enkelt ;P

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, när camiltoe är klar och sen måste ja nog dricka en kopp kaffe för att känna mig levande :) Sen äre ba gogogogogogo!

Vi hörs på 12slaget vissa av oss, ni andra gott nytt år :)

tjingeling

Hureläget? Med mig är det så bra som det kan bli förutom att jag har årets hosta. Startar väl 2010 lagom med att dö i svininfluensan skulle jag tippa på. Därför gör vi morgondagen så bra som det går :) Blir att dra hem till Joi vid 5 snåret så jag och Mills lär gå upp i tid imorgon, finns mycke att fixa haha.

Vi träffades på stan idag runt 3 så kolla vi runt i alla affärer i ett riktigt deppmooood... Ingen av oss var på glatt humör (händer väldigt sällan). Är hon ledsen gör jag hon glad och tvärtom. Till och med när jag cyklade in med henne i väggen så att hon nästan förblödde (haha) så fick henne att skratta bara genom att be henne skratta haha. Kommer aldrig glömma den natten! Iallafall jag hittade en klänning till imorgon. En svart från H&M med "stora" axlar :) Precis som jag ville ha. Orkar inte gå runt som någon schlagerdrottning imorgon klädd som en discokula. Nog för att det är fint, men jag känner ba inte först. Känner för att vara lite chillad helt enkelt.

Träffade sötnosen ett tag på stran också :) Han hjälpte mig och camilla med lite stuffs tills imorgon, så snällt så<3 Tur att jag fick träffa han idag för imorgon blir det inte av tråkigt nog.

Camilla och jag ligger och kollar på Johan Falk filmerna. Nu ska vi kolla på 4:an, fårse när vi somnar. Nej nu ciggpaus sen fortsätta kolla :)


he taste like you but sweeter..

Alltid lika skönt med sovmorgon :) Ska dricka kaffe och ta en cigg nu. Sen hoppa in i badet. Har helt seriöst ont i magen och mår illa, jag har fan ingen klänning till imorgon :( Camilla skulle möta upp mig på stan senare så ska vi leta efter det. Alltså, jag skulle kunna börja gråta.. haha. Men nu är det som det är. Hoppas jag hittar någon fin i allafall. Funderar på om jag ska börja med dagens outfit igen 2010? Vad tkr ni? Iof tror jag att ni som läser mest är nyfikna kottar som vill veta smaskigheter... haha.

bästa dagen på länge :)

Hej :) Hur har er dag varit? Min har i allafall vart super bra! Kom hem runt 00.30 ungefär, har nämligen fikat och gått på bio med en söt liten filur! Först fikade jag camilla och två andra. Sen gick jag och han vidare och kollade på luftslottet som sprängdes. Vet inte vad jag kolla mest på av filmen och honom men filmen var i allafall inte så bra som jag trodde den skulle vara. Varken jag eller J tyckte det hände speciellt mycke, dom babbla mest haha! Sen följde han i allafall med mig hem och tog en taxi där ifrån hem till sig.

När jag kom slog vi på en film pappa och karolina hade hyrt. Children hette den, asvidrig. När alla barnen började mörda alla vuxna och jag blir livrädd inser jag att pappa och karolina ligger och sover. Och jag som är så jäkla mörkrädd får ju paniiiic ;P haha.

Imorgon ska jag sova ut igen faktiskt. Sen möta upp camilla på stan. Försöka hitta en fin klänning till nyår och fixa resten till nyår också. Hoppas den här nyår blir lite som man tänkt sig i allafall. Har ju i allafall planer och om allt går enligt dom så ska det väl inte bli nå probblems :)

So long readers


Wipe that smile off your fucking face


Hej :) Nu är jag hemma i vässan igen, skönt :) Mormor skjutsade hem mig och Camilla så vi slapp sitta på tåget och hosta och snuva. Båda är nämligen en aning sjuka. Nu duschar hon sen ska jag bada. Och sen blire fix och vidare ner på stan för en filka :)

Och till dig som kommentera om bloggdesignen. Jag hade glömt bort det, men måste först komma på ett sätt att förklara för det är fan skitsvårt att ens göra det själv :) Men ah, ska försöka.


just like a star

Hej på er :) Ett tag sen nu va? Igår så sov i allfall thilda hos mig. Vi satt och spela kort med Lina och broshan till typ 2 på natten.. Sen fastnade jag i telefon med en viss person till halv 5 på natten så hade en aning svårt att kliva upp imorse kan jag säga. Men fick ett så sött sms precis när jag vaknade så dagen kunde inte börja på ett bättre sätt. Camilla kom och firra sig hos mig sen drog vi med halv 1 tåget till Sala. Mötte upp mamma på stan, checka lite affärer och gick sen vidare till frisören. Så nu är man nyrenoverad i håret. Känns.. bra :) Men är mycket ovan fortfarande. Det är i massa bruna nyanser och mycke ljusare än innan. Så mycke fräschare med lite liv i håret i allafall och känns skönt att ha det gjort till nyår. :)

Imorgon åker jag och mills hem till västerås igen. Och morgondagen kan man inte längta mer efter :) Då blir det fika och bio. Mysigt :) Sen på onsdag lär jag gå på stan och kolla nyårsklänning och skor. Men har inte bestämt mig än om det blir den lilla svarta eller något annat stilfullt. Måste ju lägga ner lite tid på det, det är ju trots allt nyårsafton.

Appropå nyår. Det blir middag med en massa tjejjer hemma hos Joi :) Det ser jag fram emot. Sen ska vi hem till Adam. Fårse om det blir stan till tolvslaget men egentligen, vad fan ska man göra där? Näe, känns lite b att stå på torget och skrika gott nytt år med främmlingar när man lika gärna kan stå med dom man känner på en skön fest istället. Men somsagt, vi får la se.

Nu tror jag att jag och camilla ska slå på en film, men hon kommer säkert somna. Hon blundar redan och jag har frågat 5 gånger "sover du?". Jaja, later skater.

it's hard to forgive, but it's even harder to forget..


Ingen pissar oss på ryggen och lådsas att det regnar ;)
eller vad säger du? hahaha...

lyckliiiiiig :)

Åh, nu har jag shoppat. Och jag är nöjd med allt allt allt :) Fick med mig ett par sammetsleggins och ett par leopardleggins från Vila :) Från gina fick jag med mig en jeansjacka med skinnarmar, en grå lång smaltröja, ett par svarta jeans, en kofta med paljetter längs hela vägen (svårt att förklara),  från skopunkten ett par as snygga låga boots och från lindex en mössa, ett nitlinnge och ett stentvättat linne :) Sen tror jag det var allt, haha. Jag är så glad. Sen gick vi till piccan ett tag och där träffa jag sötisen :) sen till bishop och tog ett glas vitt med pappa lina thilda och broshan :) Nu är vi hemma och ska mannikänga för dom andra ;) sen hem till Pontus och grabbarna :) Hörs

SE UPPPP!

För nu ska här shoppas! Alltså jag är så taggad, som ett litet barn på julafton. Haha, men det är ju julklapps shopping idag också. Det pappa betalar är julklappar och det jag betalar är nödvändigheter. Vill inte kolla hur mkt pengar jag gjorde av med på krogen sist alltså, kommer riva mig i håret och slå mig själv i huvudet när jag ser hur mycke det är, haha. Thilda kommer ner till tjugo över tolv också så hänger hon med oss där ett tag. Sen drar nog vi två till gränden för en matbit om inte pappa bjuder på mat, som han säkert kommer göra. Hoppas på att camilla kommer ner också, gullungen :) Tycker det är så roligt när folk snackar skit så att andra ska bli osams, det kommer aldrig att ske haha.

sötis.

sprängs snart..



Kill me! Känns som det är enda utvägen snart alltså. Huvudvärken vill inte försvinna helt enkelt, inte illamåendet heller. Bara skakar haha.Febern hälsar på också. Har iaf precis fått i mig lite kalkon med hasselbackspotatis, det är på gott och ont att ha en pappa som är kock haha. Verkar iaf inte vara nått speciellt bra på tv idag heller.. boring. Men hade aldrig klarat en utgång i detta tillstånd.

Vet ni? Pappa bad mig ringa ett nummer nyss men det var ingen som svara så gick telefonsvararen på och så var det en man som sa "Hej du har kommit till agneta och tony, vi är inte hemma men lämna gärna ett meddelande" piiip. Och vet ni vem det var :O? MIN FARFAR!!!!!!!! Första gången jag hör hans röst. Har aldrig träffat honom heller. Så farfar känns helt fel att säga. Men pappa ska försöka ta upp kontakten med honom och då kanske jag får träffa honom :)


du håller mig kvar i något jag lämnat för länge, länge sen..

Brukar du...
...peta dig i näsan?
skulle aldrig ske, haha.
...titta på dig själv i spegeln? Länge och nogrant.
...gnälla? Nja, jo kanske ibland då, när jag inte får som jag vill haha.
...skrika? Nej, tycker inte om när folk skriker.
...sova? Japp, men mina sovrutiner har blivit mycke bättre på sistonde.
...ha ångest? Ja, när jag ibland slänger ur mig lite för sanna åsikter.
...skada dig själv med flit? Nej verkligen inte.
...ta mediciner som du inte borde ta? Nej.
...vilja dö? Ah just nu vill jag bara skjuta mig själv. (bakis)
...drömma mardrömmar? Nja, jo ibland kanske.
...drömma sexdrömmar? Nej det brukar inte ske.
...ta droger? Nepp.
...försöka vara annorlunda? Är mig själv, inte som någon annan. Så kanske annorlunda?
...klä dig i svart? Absolut, alltid.
...gå till kyrkan? Nej.
...gå i skolan?
Nej, tagit studenten.
...röka? Japp, men trappar ner till nyår och 2010 önskas bli rökfritt.
...ha sex? Yes, va ett tag sen dock.
...ljuga? Nej, det ät väldigt sällan.
...hata folk? Ogilla kanske, men hatar ingen.
...lita på folk? Nja, det har jag rätt svårt med. Mamma litar jag på :)

Vem...
...saknar du?
Ja det är väl "baby".
...vill du döda? Men usch, ingen.
...rörde dig sist? J
...vill du slå? Väderguden.
...kysste dig sist? Personligt.
...vill du kittla? D
...kramade du sist? J
...vill du prata med? Min farmor och farfar kanske.
...skrek du på sist? Säkert min bror
...vill du vara som? Mig själv
...sårade dig sist? Inte ens värt att nämna här.
...vill du bli galet full med? Camilla ofc, ingen festar som oss.
...gjorde dig riktigt glad senast: Han och alla som gjorde min kväll igår :)
...fick du sms från senast: J
...ringde dig senast? Camilla :)
...är snyggast på jorden? Oj, det varierar haha.

Har du...
...för många vänner?
Nej, har därimot dom bästa!
...förföljelsemani? Nej, huh?
...tvångstankar? Några ja.
...någon annan psykisk sjukdom? Nej.
...någon fysisk sjukdom? Nej.
...någon skada: Nej, inte vad jag vet i alla fall.
...färgat håret? Ja, färgar det igen den 28. Förslag?
...brutit några ben? Nej, aldrig.
...några piercings? Naveln.
...egen dator? Självklart.
...bra självförtroende? Jadå.
...kysst någon? Har hänt.
...sagt jag älskar dig till någon idag? Nej.
...bjudit ut någon? Nej, haha.
...varit kär? Ja det har jag.
...dumpat någon? Japp.
...stulit någonting: Japp haha, fast länge sen.
...lämnat landet? Ja.
...tuttat eld på nått? Säkert.
...gjort något olagligt? Mja.

Hur...

...går du? Tar fram ett ben i taget.
...svarar du i telefonen? "Ah hallå", "Ah hej det är Fanny" eller "tja"
...fördriver du tiden? Framför datorn.
...mycket pengar har du? Så det räcker
...tjänar du pengar? Genom att jobba som servetris.
...ofta diskar du? När det behövs.
...ofta städar du? Samma där.
...många stör du dig på: Det är nog rätt många.
...Ofta träffar du din familj? Rätt ofta :)

Tror du...

...att du kommer bli något? Självklart!
...på gud? På vem?
...på rymdvarelser? Nja, kanske.
...att folk tycker om dig? Japp :) Dom som känner mig.
...på ett liv efter detta? Ja, hoppas!
...att fiskar kan tänka? Ja..
...att du kommer leva länge? Tillräckligt.

åh..

Har inte mått såhär sämst på jag vet inte hur länge som helst. + Att jag känner mig sjuk också :( Pappa och dom får gå på bandyn istället för jag klarar inte av att shoppa i nuläget. Det får bli imorgon istället. Ikväll blir det lugnt, väldigt väldigt lugnt. Ska äta med pappa brossan och karolina. Åh, snart går dom iaf, orkar inte lyssna på dom just nu, mitt huvud sprängs. Vart kom detta mående ifrån? Var rätt pigg imorse tycker jag. Och måste bara säga att avundsjuka är nog det pinsammaste jag vet när man inte visar det på rätt sätt.

anmält.

fucking awsome!

Kvällen börja med att mills tog en tarre till Oscar på gryta. Vi var först på stället så vi satt och snacka lite och surpla vin haha. Sen kom Tessan och Elin och inte långt efter Joi. Då trivdes nog oscar, ha-ha-ha. Sen kommer alla andra killar som Adam, Hampus, Davve, Simon, Zacke osv. Vi parta loss där med deep talk blandat med skratt och nyårsplaner. Sen tog vi tjejjer en taxi till stan och där splittrades vi eftersom jag och mills gick in vip, hihi. Sen när vi väl är där så är det knappt någe folk till en början? Whats up med det lixom. Så vi snacka med en vakt så han fixa att jag och camilla fick gå ut till donken och ta en hamburgare hahaha. Men sen när vi kom tillbara då kan jag säga att det var kö. Vanliga kön slingrade sig runt hörnet mot stan och vip kön var inte heller kort! Camilla och jag går fram till vakten och dom släpper in oss före vip haha, sånt händer bara oss. Vi lyckas alltid på något sätt, det är därför vi har som roligast.

Nu därimot var det fett med folk, vi gick och köpte en champagne flaska och satt oss vid Tobbe och Duda och deras sällskap. Stod nämligen 6 champagneflaskor till där och "lika barn leka bäst" brukar man väl säga? ;P haha. Sen var det spårat heela kvällen ska jag säga. Gjorde dock inte så mycke mer på slutet än att prata med Jimmy. (lovar er att det är världens finaste/snyggaste/vackraste kille) hahaha. Eller jag tycker det i allafall. Hur töntigt som helst att säga men våra blickar har mötts såå många gånger på stan i flera, flera år men vi har inte vetat varandras namn eller någonting, as drygt. Jaja, det var bara kul att vi prata äntligen. Sen så gick vi två till Pitchers och träffa Camilla och oscar och gänget och Tobbe, jocke och phille the rockstar ;) Så satt vi där ett tag och drack vatten haha och kanske en liten puss (A). Sen hoppa vi in i en taxi för det var snöstorm och ja tänkte inte gå till blåsbo i det. Så hoppa vi av vid mig ungefär :) Då gick jimmy vidare till någon efterfest och jag gick hem och sov :) Huuuur bra kväll? :D

Nu ska jag keeka lite frulle, sen hoppa in i duschen och sen vidare på stan för shoppping med pappa :D:D

paaaarty!

Fan, man kan inte vara mer taggad än vad jag är nu tror jag. Kommer bli awsome ikväll :) Snart kommer Camilla hit så fixar vi oss tillsammans. Sen drar vi hem till Oscar runt 5 halv 6 på förfest antagligen, som det ser ut nu. Sen blir det vidare till Silk till en början, knäppa lite champagne kanske? Känns som man är värd det såhär i slutet av året. Det blir "jul-firande" imorgon istället och en heldag på stan med pappa och shopping, längtar :) Snart ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig inför kvällen haha. Okej klockan är knappt två men det gäller att vara ute i god tid ju ;) ÅÅÅÅÅH, man kan inte vara mer taggad än jag just nu!!!!!!



Ska bli precis lika spåååårat som den här kvällen! Bara hoff som saknas :( Buhu! Just fan måste ringa han snart juu.. glömsk som få.Måste få mina saker någongång ju!!!  Så ska jag fråga när dom kommer hit igen såklart ;D miss them

bajs

affärerna är fan stängda idag kom jag på så det blir ingen shopping, det bara kliiiiiar i fingrarna. Imorgon ska spenderas! Nu måste ja packa. pappa kommer snart..

somsagt..hat-kärlek

Proppmätt inge. Lovar jag ska dricka vatten fram till nyår så jag kommer i festblåsan. Känns nästan som man har lyckats gå upp dom 7 kilo man tappade månaderna innan jul. Fan? Men nu efter nyår har jag också planer på att börja träna litegranna också. Gymkort känns frästande.

Fick de två sakerna jag önskade mig som mest i julklapp iaf. En cykel och frisör tid hos en grymt bra frisör. Fick 1000kr där men bör nog lägga till ett par hundra misstänker jag. Har privat tid den 28 då det egentligen är stängt så jag blir fin till nyår :) Några förslag på färg och frisyr? Sen fick jag pengar och massa andra stuffs också såklart.

Imorgon kommer pappa och hämtar mig och brossan så blir det en sväng på stan med pappa-betalar inställing. Det får vi som julklapp för hans fantasi är kass. Så ska hitta ett par skor eller två hade jag tänkt och kanske en liten klänning till kvällen. Planerna har nog förändrats lite för imorgon. Skulle på middag på pluto men pappa ville fira some jul hemma imorgon så kanske får bli så för att visa lite känsla haha. Sen kanske det blir hem till Jeanette som fyller 20. Eller aa, något annat helt enkelt. En dag som imorgon kan man inte misslyckas med så :) Paarteeey

Nu kollar jag på Kalle Ankas.. ja mena Anna ankas jul och asgarvar. Har hon något innan för pannbenet? Driver hon? Så går mina tankar haha. Jajja, nu ska ja ta hand om mig själv lite mer så man är fräsch till imorgon. Har badat och rakat mig. Färgat ögonbrynen och noppat. Svängde faktiskt förbi solariumet påvägen hem. Smörjt in mig med doves bus och nu står naglarna näst på schemat. Fräääscht, ja.

god jul på er :)

Ska hoppa in i duschen nu :) Va så kul när ja vakna så hade jag 11 olästa sms där det stod "god jul" :) Då känner man att folk faktiskt bryr sig :) Ska hem till gudmor alldeles strax, ska bara firra till mig lite.. Åh, ja är så spänd¨på vad ja ska få i julklapp, berättar sen ;P haha.

All I want for christmas is you...
god jul.

falsk marknadsföring....

Fan, dom har ju gjort reklam på tv i vecka om att man kommer vinna bilar och miljoner i kvällens bingolotto. Och inte fan blev jag ett par bilar rikare? Satt och tänkte att det här är fanimej sista gången jag lägger ner pengar på en bingolott samtidigt som jag satt och tänkte om jag skulle spela dagen före nyår i hopp om bättre lycka nästa gång? Men nja. Min bror ger jag aldrig en lott till igen, här är jag snäll och tänker på honom och vem är det som sitter som en dåre efter första spelet och spelar på två lotter? Jo det är lilla jag, vinstlös.

Idag har jag svullat kan jag säga, är helt proppmätt. Men det tillhör julen att vara sådär äckligt mätt så man bara vill spy. Har säkert ätit ett halvt paket kräfor. Sen när vi kom hem tog mamma fram julgodis så då tryckte man lite sånt onödigt. Sen blev det skinkmacka på det och efter det julgodis igen. När jag rörde sista godisen säger mamma: "ja ta en till, man vet aldrig när det blir krig".. Då blev jag helt plötsligt inte så sugen längre.

Nu ligger jag i sängen, ska strax sova. Imorgon runt 11 väcker mamma mig och brossan för tomtegröts-ätning och sen bär det av till gudmor där jag hört finns julklapp till mig? :) Sen runt 2 går vi vidare till mormor och dricker kaffe och kollar kalle anka, eller dom andra gör det.. jag tkr sånt är skittråkigt och väntar bara på att få slita upp alla paket. Sen äter vi och nu ÄNTLIGEN är det julklapparnas tid!

GOD JUL :)

pjuuh...



Nu är lagomt irriterad på alla människor man trängts med på stan. Hittade i allafall alla julklappar jag ska så nu kan jag lugna ner mig i allafall :) Tess åkte till restaurangen för att fixa lite och jag ska packa ihop det sista nu för hemfärden till Sala. Ikväll blir det kräftor! Fyfan vad gott alltså. Vi äter alltid kräftor dagen före julafton, konstigt va? haha :) Men jag klagar inte för det är det godaste som finns. Nej, vi hörs när jag kommit hem till sala!

saknar camillllllllaaaa! Men snart ses vi :)

Hörde jag löning?

Catching! Pengar rullar in som det ska. Vet dock inte vad jag får i lön denna månad, har inte vart så intresserad då jag vet att jag inte kan klaga på den iaf ;P Jag har iaf precis fixat mig och blir snart upphämtad. Måste köpa julklappar till min bror, vad köper man till en 15-åring? Sen till mommor, pappa, karolina osv :) Och sen ska jag äntligen hem till Sala ikväll :) Saknar mamma och mormor<3.

sovgott

Hej hej hej. Idag blev det till en början en slappardag. Kollat på tv, badat och tagit hand om mig själv. Sen nu ikväll har det vart personalfest på kvarnen. God mat och ett par glas vin och ett par drinkar i hopp om att jag skulle få upp humöret lite grann och bli lite taggad. Men det kom aldrig. Var inte ett dugg sugen på att festa idag och då gav jag helt enkelt fan i't. Det händer inte ofta att jag bangar men om nu min kropp inte ville det ikväll så fick jag fan lov att lyssna på det haha. Imorgon så ska jag upp rätt tidigt för runt tio-halv elva kommer Tess och hennes bror och hämtar mig så drar vi ner på stan och trängs med alla andra som är ute i sista minuten och köper julklappar. Sen skjutsar t hem mig till Sala och där blir det middag med mamma och några fler. Sen har jag förstått att bingolotto är en sak man bara gör dan före julafton så tänkte bänka mig framför det. Nu hörrni ska jag sova för jag är så sjukt trött.

hat-kärlek

Tycker ni om Julafton? Vad innebär den för er? För mig är det hat-kärlek. Visst jag firar jul, vi har jätte mysigt, delar ut julklappar osv. Men den får mig också att minnas och att sakna. Min julafton är inte alls som den var för 5 år sen. Det är nu till jul man inser att allt är inte så självklart. Jag har i allafall insett att man ska inte ta för givet att dom självklara alltid finns där. Och julafton är en sån dag man bryr sig mer än andra dagar om vem som står vid sin sida. Det är inte mycke jag begär men min familj är min styrka och också min största svaghet. Den är den jag bryr mig mest om och det är den jag vill ska bry sig mest om mig. Jag vill inte gå in på detaljer för det har inte med saken att göra. Det jag skulle säga var att jul är inte bara glädje och present öppnande. Det är också en väldigt jobbig tid. Sen finns det dom som aldrig har fått öppna en julklapp i hela sitt liv men alla problem är stora för någon.

Jag var i allafall på Pluto igår med Tess, Adam, Stoffe och en till tjej. Eller ja, jag gick dit med dom men sen hängde man lite överallt. Det var ju restaurangfest så det var i stortsätt bara personer från samma bransch. Dom som inte kan festa när alla andra gör det. Fast jag brukar vara rätt bra på att fixa det ändå haha. Hängde väl mest med Å personal och Real personal :) Somna väl runt halv 4 inatt så var det upp och jobba vid halv nio imorse. Yippie kajey. Städat hela dagen. Runt  4 slutade jag och då drog jag ner på stan och träffa Daniella, hon skulle shoppa lite julklappar. Själv hitta jag ingenting men får min lön på onsdag så då har jag lite mer cash att spendera. Mamma har jag redan julklapp till :)

Imorgon är jag ledig, hur skönt? Sen är det personalfest! Vi är rätt många från falkenbergska i år. Vart mycke extra personal runt julborden nu. Men sen kommer också en bartender och en dörrvakt från Å :) Kommer bli trevligt.

over n' out

party

Nu äre shliitet kan jag säga. Sitter typ och skakar av trötthet osv. Tänkte vara hur tråkig som helst och skippa restaurangfesten idag men det är bara inte jag att vara en bänger när det gäller sånt så självklart sitter vi här med varsinn grogg och är i full fart. Ska faktiskt bli riktigt sweet. Nu har det vart party onsdag, torsdag, fredag & lördag så varför sluta nu när det bara är en dag kvar på veckan. Imorgon blir det städ dag på jobbet och på tisdag blir det party igen, personalfest :) På onsdag blir det julklapps shopping och hemfärd till Sala :) Sen är det rena rama julafton (Y), längtar efter alla julklappar, huhuhu. Nu ska ja locka mitt hår så vi hörs. so long suckers!

Hej :)

Vart på ikea med pappa och lina idag och checkat lite och ätit köttbullar haha. Dom var äckligare än vad jag mindes, det såg plastit ut och inte minst smaka plast. Sen drig vi och köpte lite mat och sen vidare hem. Då vare rakt in i duschen och nu sitter jag här i en casual outfit bestående av lackleggins och jeansskjorta. Adam hampus och mills kommer och hämtar mig vilken sekund som helst och då blir det vidare till Max som har lite party hos sig. Sen blir det väl antagligen utgång skulle jag tro men vet inte vart. later!

godmorgon!

Kunde inte vakna på bättre sätt den här morgonen tror jag även om det var telefon jag vaknade av. Så ja, den här morgonen har jag pratat i telefon i drygt en timme och pratat lite med thilda. Hon kommer nog förbi och hämtar upp mig på vägen hem för jag måste hämta lite stuffs som är mina. Vet egentligen inte om jag orkar, vi får se. Ska höra av mig till Mills också och kolla om hon lever och hur dagen ser ut :) Är egentligen inte ett dugg sugen på party så vi fårse om det blir en hemma kväll eller inte. Skulle vara riktigt skönt med lite ensamtid och bara ta det lugnt också. Den 22 äre party, den 23 äre party, den 24 äre julafton, den 25 äre party och sen lär man nog tagga ner för att sedan tagga upp till nyår som är heeeelt oplanerat. Känns ju..sådär. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen jag somnade till igår :) En shopaholics bekännelser.

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Flytta hemmifrån
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Ja faktiskt. Att bli en snällare/bättre människa på många sätt och det har jag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Nej
4. Dog någon som stod dig nära?: Berzan dog som jag umgicks med väldigt mycke i 14-16 års ålder.
5. Vilka länder besökte du?: Inget
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?: Vågar mig nog på kärlek igen kanske :)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: Är jätte dålig på datum alltså, men fyller år 31 juli
8. Vad var din största framgång 2009?: Att jag har hittat mig själv lite mer och lagt ner tid på det istället för tex. kärlek
9. Största misstaget?: Skulle nog behövt sköta skolan lite bättre
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: sjuk har jag vart
11. Bästa köpet?: Oj, alla kläder/skor antar jag :)
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Kläder och party
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Riktiga vänner
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: väldigt många
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gladare helt kart
16. Vad önskar du att du gjort mer?: lagt ner tid på skolan och viktiga saker
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: rökt kanske, hehe
18. Hur tillbringar du julen?: I sala med mamma och familj
19. Blev du kär i år?: Förälskad kanske, men inte kär
20. Favoritprogram på TV?: Har nog inte tittat så mycke på tv, kollar mest dator
21. Bästa boken du läste i år?: Säg det..
22. Största musikaliska upptäckten?: Melissa Horn
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, kamera & dator tex.
25. Något du önskade dig men inte fick?: Nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Firade mig antar jag
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Lite mindre festande kanske haha, men man lever bara en gång
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: Stil inom kläder? Ja ni, mode är nått man följer, stil är något man har.
29. Vad fick dig att må bra?: Camilla och Thilda helt klart!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: haha, den frågan får mig att asgarva. Några förstår, andra inte.
31. Vem saknade du?: Klassen! Jeanette & Denice lite mer :)
32. De bästa nya människorna du träffade? Oj, det är så otroligt många och det är jag glad för :)


we should be letting go

Hej, tänkte inte vara långvarig. Är hur sliten som helst. Jobbat från nio till klockan NU, elva alltså. Ska försöka få i mig någon ätbart nu hade jag tänkt (eftersom det inte finns tid att äta på jobbet). Sen ska jag kolla på gossip girl, oth, paradise hotel osv tills ögonen faller ihop. Och imorgon är jag ledig, så skönt. Blir troligtvis partey då :) Vi hörs.


smultronvinet

Gjorde sitt igår ;) haha. Maskinen röjjde, det gjorde jag och Mills också. Lyckades hamna på scen. Men inte klagar vi, vi lyckas ju alltid så haha. Är faktiskt inte bakis och ser helt okej ut såhär dagen efter haha! Nu äre jobb! vart här sen nio. Hörs lejter

pluto ikväll!


Ikväll blir det maskinen :)


spårat


sovmorgon!

Fan vad skönt det är att sova ut. Fast verkligen alla skickar sms på morgonen. Camilla är tex. expert på det. Hon har jullov nu så då ska jag skicka sms och ringa henne varje morgon jag går till jobbet :) (haha jag skojjar). Jag somnar ändå om på en sekund.

Nu kommer Mills snart hit, då ska vi först till blåsbo och hämta lite kläder. Sen åka vidare hem till malma oc hämta ännu mer kläder. Det är ju Maskinen ikväll och det är fet förfest hos Thilda. Funderar på att spåra redan då... (skojja igen). Ni som inte känner mig förstår inte att jag driver om rätt mycke haha. Jääjä. Karin, justina och tjejjerna kommer. Så kommer lite personal från gränden och pluto haha. Så kommer pontus och grabbarna grus troligtvis. Hoppas camilla är på, men tror inte det :( Inte lätt att ha ett studiebidrag att leva på. SIST men INTE minst så kommer lilla jag :) haha.

Kände ett lyckorus genom hela kroppen när jag kom och tänka på att 91:orna har väl julbal idag? Det betyder att dom inte är på maskinen? Äsch, dettta är för bra för att vara sant. (ja camilla är 91 men hon är mycke mognare än er andra).. HAHA okej jag är trött och på cp humör.

Ska dra till blåååsboow nu. So long suckers.

No matter what, you never see me cry.

Hejsan.

Läget? Här är det sweet. Jobbet idag gick bra trots illamående hela dagen. Hade en fet lunch och julbordet började klockan 13.oo. Fråga inte om det blev stressigt. Vi fick bokstavligt talat be folk resa på arslet och det är väl inte det första man vill göra. Men dagens julbord gick bra och jag fick kila hem runt halv 4 snåret. Gick hem och drog en dusch och sen gick jag vidare till thilda där också pontus var ett tag. Fixa oss lite och gick förbi gränden för att plocka en take away latte. Gick vidare till Kvarnen där pappa och karolina med familj redan var. Treväligt att träffa dom, första gången faktiskt. Kan ju inte säga att jag uppskattade maten med tanke på att jag har ätit julbord i 3 veckor och har en vecka kvar, menmen. Nu ska jag iaf sova. Ledig imorgon så det blir maskinen, härligt. Antar att vi ses där? Känns som att halva festerås ska dit.

It feels like you’re a million miles away
As your lying here with me tonight
But I’ve got no more tears to cry

snöö :)

Äntligen lite vitt på backen. Men snöstormen påväg till jobbet får gärna vädergudarna skippa. Igår så jobbade jag kväll. Sen drog jag och thilda till tom där damberg också var, pratad lite med dom åsådär :) Sen va vi med markus och pontus och nu ska pappa ha datorn, typiskt.


.


Emilia natta och jag förra vinterna haha :)

Slutade 6 igår istället för 8 så det var skönt. Drog hem och chilla ner ett par hekto och sen gick jag vidare hem till Thilda. Sen gick vi till gränden och åt lite mat och drack latte. Provade white chocko, det är alltså latte med vit choklad och den smakade bajs, enligt mina smaklökar iaf haha. Sen gick vi hem för att vi skulle kolla film med pontus och marcus men tillslut sket vi i det och jag drog hem. Satt och kollade på tv med Karolina ist. Nu ska ja dra!

hejhejhemsktmyckehej

Vimmelfotografen på rock&k & jag.
Hejsansvejsan. Sitter på jobbet, uttråkad. Har fixat hela matsalen och det är två timmar kvar tills 13 gäster kommer och svullar julbord. Känns.. värt. Jaja, får väl hänga på fejjan;) haha. Nej ska ta och göra någon nytta snart. Kanske blir en kaffe later på gränden med cämi om hon har pluggat klart då. Börjar jobba två imorgon, skönt. Jag och Camilla (inte hellström), jobbar på en catering. På onsdag kanske det blir julbord igen med karolina och hennes familj och på torsdag hoppas jag på att få vara ledig. Sen blir hard work work hela helgen. What's up med det lixom, haha. Robin tjatar om att jag ska diska deras disk nu, hahaha.. eh nej. Kanske lite för att vara snäll.



camilla, jobbar i garderoben på silk-killen och jag





hahah, jag tessan och camilla kör hårt.. (tydligen)


berg&dalbana.

Allt är upp och ner & allt och ingenting just nu. Allt är underbart samtidigt som det är smärtsamt. Men ska ta vara på det goda i livet och låta det mindre bra glida ur mig sakta men säkert.

Har jobbat mycke på sistonde och inte vart hemma på malma på nästan en vecka. Festat onsdag, fredag och lördag och verkligen tagit vara på min lediga tid med kompisar :)

Igår så var jag först med justina och thilda hemma hos t. Sen så mötte vi upp Sandra och tog ett glas vin på tabazco. Sen gick vi vidare till Silk där det var trubadur :) Och dom som spelade kan man väl säga att jag kände. Serverade på en fest (julbord) som Andreas hade och där spelade ett band som vi hängde lite med tills Andreas skjutsade hem mig. Och det var dom som var på silk igår! Så självklart säger dom i micken "nej men där är ju du ju, tack för senast ;)" & "ja ni andra får tro vad ni vill" haha.. jaja, det får dom väl göra.

Sen gick i allafall jag och t till donken och träffade på lite andra. Så träffade Thilda en kompis som heter Joel som tom jobbar med på ica lagret och det slutade med att jag och Joel satt och pratade till halv 4 på natten på kall bänk. Men vi hade väldigt mycke att prata om och han är egentligen bara den enda som förstår mig även fast vi inte känner varandra. Konstigt det låter va? Men så äre, eftersom vi känner samma personer på ett sätt. Och det jag fick veta igår vill jag inte ens veta om det är sant eller inte så jag låter det stanna här. För mig känns det nog lättare att ha allt som ett stort frågetecken än att höra sanningen. Kan bara säga att du är en sån patetisk människa så det är inte sant :)

Kom i säng runt 4 igår och precis när jag lagt huvudet på kudden får jag ett sånt sött sms. Då blir man glad. När någon annan människa tänker på en på en sån konstig tid på dygnet :) Idag har jag bara vart hemma. Ätit lite pizza med pappa och karolina :) Funderar på att lägga mig i sängen och kolla på uppföljaren till män som hatar kvinnor. :)

Och nästa år åker jag nog till Mallorca i två veckor och bor i ett hus med Thilda :) Men det tar vi när det börjar närma sig istället :) haha

tiden är som bortblåst

Igår jobba jag och festade och idag blir det desamma. Ledig imorgon, så jävla skönt. Nu ska vi alldeles strax gå till tabazco :) Orkar inte skriva nu, ska vara social. Puss

heejpa!

Jag jobbar och står i jag! Sov hos pappi och lina igår till idag och det var mys, längtat efter dom :) Jag har en massa hemlisar som jag ska berätta snart, inte än bara. Så kika in snart. Nu är jag och camilla hos T. Vi ska dricka lite vin. Det kommer 3 tjejjer och massa boys snart så går vi vidare senare. Blir lugnt men skönt att träffa people :)

göra istället för tänka

Hej :) Kom precis hem till T. Har vart med camilla, emilia och daniella på gränden nyss. Blev en latte och en sallad. Skönt att vara med dom och lyssna lite på andras problem och stötta istället för att tänka på sina egna. Dom blir genast så mycke mindre när man hör andras problem lixom. Skönt att träffa några ur gamla "gänget" igen. Det var ett bra tag sen alla lyckades ha tid samtidigt lixom. + att man hittar Thilda där också. Så lite senare typ vid åtta ska jag, thilda och några till tjejjer gå och ta ett glas vin någon stans :) Vet inte vart jag sover ikväll. Troigtvis inte hemma för Tess skulle ha sällskap av någon och att ligga ensam i soffa i vardagsrummet är fan höjden av ensamhet. Har lite svårt för att vara ensam för tillfället lixom. Men nu ska jag fixa mig och vara lite social här :)

Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig kommer ta slut.
Allt kändes rätt för det var så lätt, och när det är lätt det är väl då det är rätt?

dax att kliva upp kanske

Igår kollade jag och Camilla på den där asläskiga filmen. Båda började tjura tror jag, i allafall jag. Jag blev arg av den filmen. Den var lixom inte bra, den ville bara skrämma skiten ur en. Usch säger jag bara. Efter det fick vi lov att kolla på lite Paradise Hotel för att muntra upp stämmningen lite och efter det mammas pojkar. Vi gick alltså och la oss i sängen halv 5. Sen låg vi och pratade om livet i ungefär en timme. Och vi kom fram till väldigt bra saker. Och 2010 är mer än välkommet. Det ska bli skönt med en "ny start" på riktigt!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Hade lust att gå på stan men det spöregnar ute så har inte sån stor lust att kliva ut genom dörren. Fast vi vill båda sola så det kanske vi gör. Jaja vi hörs senare!

borde inte

Nu ska jag och  Camilla kolla på filmen folk har börjat stört-tjura av och sprungit ïfrån en biosalong för. Man borde antagligen ha en stor stark man bredvis sig när man kollar på den. Men vi har varandra! Båda är lika mörkrädda så jag vet nog hur det kommer sluta...


tjululu

Hej på er!

Igår så började kvällen somsagt hos Jonas. Han hade inflyttingsfest. Var där och träffade grapparna ett tag men vi drog efter ett tag. Sen drog vi vidare till Rock & K baren. Det var inte så mycke folk till en början så vi stod mest och chilla lite med vakterna så länge haha. Kul att trubaduren skämde ut mig och camilla inför alla. Skriker våra namn i micken och driver med oss som fan så alla börjar skratta. Men vi är vana haha! Han sa i micken att han hade firma fest och att vi var bjudna eftersom det bara var han i sitt företag. Sen pratade vi med honom efteråt och sa, så du hade firma fest du? Han ba, japp! Vi ba, jaha bjuder företaget eller? haha så bjöd han oss på shots.

Det var en massa folk man kände men tyckte mest vi hängde med personalen. Känner alla där nu typ haha. Får väl jobb snart. Då vill jag vara dörrvakt! Haha så jäkla kul. När vi kom ner och snacka med vakterna en gång så hade det ställt sig två nissar 5 meter bort och börja spela dragspel och skit och tiggde pengar. Och dom höll på att bli galna! Han ba; är det någon som kan polska som kan be dom ställa sig vid bmb istället? hahaha, fyfan vad vi skratta. Och ena vakten ba: Alltså jag har en kexchoklad och en krona, tror ni det räcker? hahah. Dom drog iaf sen.

Roligast var nog den sista kvarten. Bartendern bjöd på öl och hoffmaestro spelades ur högtalarna! Appropå det måste jag ringa dom. Glömde ju min klocka och silver ring på efterfesten sist. Skickligt så. Men han dom hörde av sig förra veckan och sa att dom skulle kirra det där med sakerna så får hoppas på det bästa :)

Efter krogen tog jag en taxi hem till en vän. Sen sov vi ända till typ 2 halv 3. Kollade lite på robinsson och snacka  lite med päronen innan jag fick skjuts hem. Då hämta vi upp camilla och köppte med oss en pizza hem och svulla! Sen kom Saman och hämta oss runt kvaqrt i 4 och skjutsade mig till jobbet :) As gulligt av honom! Ikväll har jag jobbat till klockan nio sen mötte jag upp Camilla så tog vi en latte på gränden och snacka skit. Måste ju prata om allt som händer och sker förfan. Livet går fanimej helt okej nu, ska inte klaga!

It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside




tjaaaoo

Att sluta 4 när man trott hela tiden att man skulle jobba till sena natten är ren och skär lycka. Tobias skjutsade hem mig efter jobbet, as gulligt :) Nu är jag med Camilla och vi ska väl börja fixa oss för kvällens bravader när somhelst. Vi ska hem till Jonas på inflyttingsfest, blir säkert kul. Sen ska vi nog vidare och göra stan osäker! Håller tummarna för att jag är ledig imorgon! Vi hörs i allafall inte mer idag, sover nog inte hemma.

Haha, dagens roligaste var väl kanske när jag skulle spruta med vattenslangen på golvet och hade den åt fel håll så jag fick allt i ansiktet. Kockarna fick sig ett rejält garv. Förstår inte hur man lyckas.

Och måste bara säga att gårkvällen var bäst på länge!

nej men toodles.

tjao

Nu blire en dusch sen utgång med camilla och massa. Vi hörs imorgon!

så värt det

Gud vad jag har drömt inatt. Den senaste kvarten drömmde jag om pappas ex tjej som är helt jäkla knäpp, i verkligheten också. Haha i drömmen sa hon: jag ska strypa dig här och nu så jag bli av med dig, men så får man väl inte göra. Haha, sjukt.

Nej men bussen går tio och måste firra mig lite. Börjar egentligen tio men försov mig lite. Ångrar inte en sekund att jag gick ut igår dock! ;D Slutar runt 02.30 inatt så hörs kanske vi gör, men vi ses knappast!

puss :)

vilken kväll!

Tjabba! Fyfan vilken kväll det har vart. Brandmännen kom runt 18.oo och sen den har det vart fullt ös fram tills nu. Tar tillbaka allt jag sagt. Dom ÄR snygga & dom ÄR vältränade. Okej, inte alla.. men många.

Efter jobbet drog jag och Tess till Harrys och festade vidare med alla brandmän och många andra också haha. Det var så jäkla kul. Garvade så jag dog när jag såg alla pansionärer shaka ass ;) Träffade en jätte trevlig kille också, huhu. Men vet inte hur jag ska ta vårat samtal riktigt, det lät såhär:

J- alltså du är så snygg
F- haha, jamen tack då, desamma :P
J- amen du är i en anna liga tjejjen
F- va? haha
J- Du är för snygg för mig, sluta nu.
F- Vad har jag gjort? :O haha
J- Du ger mig den där blicken..
F- haha vad rolig du är..
J- jag är en gubbe om man jämför med dig
F- ålder är bara en siffra och du är långt ifrån gubbe!:S:P
J- Men jag är äldre än dig
F- Japp :)
J- Nej jag måste gå nu, klarar inte av att se dig
F- HAHA men vi har ju bara pratat med varandra? :P
J- :( jag vet.. Men du vet vad jag heter ;)
F- haha..jaja! ska dra hem nu ;P

(tro inte nu att han är typ 30 för det är han inte, men det lät på honom som det, rolig kille)

HAHA, alltså brandmän. Dom var sjukt stela på restaurangen sen när vi kom till harrys var det helt andra personer. Det var i allafall hur trevligt som hellst, och behövligt! Nu ska jag fixa mig för sängen och gå och lägga mig. Jobbar långpanna imorgon och det ska faktiskt bli kul. Tobias spelar. Tess jobbar dessvärre inte med mig men det gör Camilla iaf :D haha hon är rolig hon, får mig att kolla på äldre killar. Menmen, c you later.


Sometimes the people you love the most leave, they leave because their scared they might love you back.

Hej :) Har precis duschat, ska fixa mig lite snart. Börjar halv 4 så har gott om tid på mig. Inatt har jag sovit mycke och väldigt skönt..vad nu det kan bero på hehe ^^, Slutar nog rätt sent idag men nu är jag utvilad och pallar det. + att brandmännen kommer haha. Alltså egentligen vad äre för speciellt med brandmän? Det var tio stycken som åt vanlig mat på restaurangen för ett par månader sen och dom var varken snygga eller vältränade. Men iof nu har vi sjuttio stycken att kolla på tjejjer haha! Japp och pappa har bestämt att det bara är tjejjer som jobbar ikväll. Blir nog, tess, lisa, camilla och jag :)

miss it alot

tröttare får man leta efter

Efter 2 timmars sömn och 13 timmars hårt arbete kan man inte kalla sig för människa längre. Att detta är lagligt medans det är olagligt att köpa redbull under 15 år kan jag inte förstå. Förutom att servera och se glad ut idag har jag också tappat 3 shot glas, 1 vanligt glas, spillt stearin över ett bord där gäster satt och kastat knivar omkring mig. Behövde antagligen få ut mina känslor på något sätt och jag ber så hemskt mycke om ursäkt till dom som stod ivägen för mig idag. Jag gick antagligen rätt på.

Imorgon jobbar jag dock mer än gärna. Drygt 70 brandmän kommer och trycker i sig lite julbord imorgon. Så inte är det synd om mig inte. Dom är det dock lite synd om eftersom jag sett den snyggaste brandmannen redan! Men en och annan godbit att vila ögonen på finns säkert.

Nu ska jag trycka halva min julkalander och kolla på gossip girl. Vet att man ska ta en bit varje dag till julafton men om jag tar dom i ordning kanske det känns lite bättre i allafall.

Vet en som kommer somna ovaggat ikväll.
toodles

.

Så blev nya hårfärgen. Men kommer bli ljusare efter några tvättar.

Kommer nog ta en liten pause från bloggen ett par dagar nu. Orkar inte dela med mig. Det är ändå bara jobb jobb jobb jobb! Vi fårse helt enkelt, kan komma tillbaka idag eller om en vecka.

Puss på er.





tom på ord

Fyfan alltså. Har sovit högst 1 timme inatt tror jag. Somnade inte förrän runt halv 5 om inte senare och vakna väl en timme före väckarklockan. Vill bara trycka ner mitt huvud i kudden och försvinna. Har ont i magen och mår illa. Men nej, nu ska man åka till jobbet i minusgrader och vara trevlig mot folk. När man helst bara skulle vilja lägga sig och stört-tjura. Känns inte som det är min dag idag.. Vi hörs, eller inte.

ung och fräsch ;)

(HAHA) Nu är man nyrenoverad tänkte jag säga. Nytt fräscht hår. En nyans mörkare och än så länge trivs jag som fisken i vattnet. Det kommer dock ljusna lite grann innom ett par dagar. Ny-solad och brun är man också. Man ska inte klaga. Det var skönt att träffa Camilla igen efter allt för lång tid. Vi hade mycke skvaller att dela med varandra! Först gick vi ett tag på stan men hittade inget intressant. Får gå när jag har mer tid. Sen tog vi en latte på gränden och snacka av oss. Hemlisar, hemlisar.. mummsigt. Sen tog vi en prommis till solstudion och mötte upp Emilia, kul att träffa henne igen efter en lång tid. Nu ikväll har ja och Camilla sysselsatt oss med att färga varandras hår och lyssna på varandras problem, haha. Förjävligt rent ut sagt, sånt man skrattar åt om ett år eller två. Tänk vilka problem man hade för flera år sen som gjorde att man trodde världen skulle gå under. Då önskar man att man hade tagit allt med en nypa salt, men inte då ;).

Imorgon blir det jobb jobb jobb :) Skönt att göra något i allafall! Ska försöka gå och lägga mig i skaplig tid idag. Men först ska jag nog kolla på One tree hill, gossip girl och paradise hotel, haha.

<3 Warto walczyć


Frågor & svar

KLÄDER
Skor: Klack eller boots
Sneakers: converse liknande
Jeans: Jeggings, mörka jeans
T-shirt: oversize eller långa
Underkläder: svart/vitt
Jacka: Päsl eller skinnjacka

ACCESSOARER
Väska: en ala chanel eller fransväska
Plånbok: louis vuitton
Solglasögon: rayban style
Klocka: mobilen och en citzen
Glasögon: Dior

TEKNIK
TV: Ägen ingen hemma hos mig just nu, tess har
Stereo: spotify
Mobiltelefon: Lånat en av Tess
Mp3: nej
Dator: laptop, compaq

BADRUM
Tandkräm: Colgate white
Tandborste: blå, rosa
Tvål: bra fråga, orkar inte kolla
Parfym: DKNY, paris hilton, christina aguilera, ralph lauren
Medicin: frisk som en nötkärna
Vitamin: usch
Huvudvärkstablett: alvedon

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: loka-smultron/päron
Vin: vitt
Bröd: hårt
Glass: är gott

HEMMA
Säng: dubbel
Lakan: svart/vitt
Espressomaskin: kaffebryggare?
Kylskåp: ja

FÄRDMEDEL
Bil: Tess svarttaxi
Taxibolag: Åker alltid gratis taxi haha
Cykel: skulle man behöva

ÖVRIGT
Frisörsalong: minns inte vad den heter
Bank: Swedbank
Bästa vän: Många men camilla är 10 av 10 toasters

----------------------------------------------------------
JA TACK!
Hoppas jultomten ser detta.
Acne är skyldig!


tjipp :)



Stövlar - Dinskor, Lackleggins - GinaT, Tunika - Lindex, Päls - H&M
Så, började med en enkel "dagens outfit" eftersom jag har lite tid över :)

Slutade klockan två idag, kors i taket. Jobbet idag gick bra. Men ska inte nämna några detaljer. Säger bara att det är åskmoln i luften och det har blixtrat, haha. Nu sitter jag här och väntar på att Camilla ska komma hem från irsta. Så ska vi ner på stan och ta en latte antagligen. Kanske hinner shoppa lite? Sen ska jag försöka få henne att färga mitt hår ikväll. Sen ska vi också träffa en annan kompis för att sola. Ja, jag sola igår och dör nog i det där solaruimet, men whatever :) Är på förvånadsvärt bra humör trots omständigheterna. Finns dom som har det värre lixom. Skrattretande, skulle inte förvåna mig om du är en av mina trogna läsare ;) Du är välkommen att stanna!

over n' out!

tanken skrämmer mig

Då var det hard work fram till söndag, IGEN. Och vi är bara inne på andra helgen. Nu får jag i allfall en vit månad sådär på köpet, klagar inte. Säkerligen inte min kropp heller.

Aw nu ringde mormor, hon skulle åka och handla och fråga om jag behövde någon mat till lägenheten. Sanningen är den att mat behövs inte, kommer inte hinna äta hemma fram till jul ungefär. Men en mjölk till kaffet så är jag nöjd och glad. Så det ska hon köpa :) Hon kör mig till jobbet kvart i tio också. Så slipper jag åka tåg.

Hoppas den här dagen går fort. Men det kommer den antagligen göra. För ikväll ska jag åka till bebbi. Om allt blir enligt planerna som jag inte har för stor förväntan på. Eftersom jobbet kan förstöra dom på fem röda. But, jag längtar efter att krama honom :)

Nu ska jag fixa mig lite. Om en halvtimme ska allt vara packat och klart. Jag ska hitta kläder och vara fixad, hum. Yeye, puss

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!