just like a star

Hej på er :) Ett tag sen nu va? Igår så sov i allfall thilda hos mig. Vi satt och spela kort med Lina och broshan till typ 2 på natten.. Sen fastnade jag i telefon med en viss person till halv 5 på natten så hade en aning svårt att kliva upp imorse kan jag säga. Men fick ett så sött sms precis när jag vaknade så dagen kunde inte börja på ett bättre sätt. Camilla kom och firra sig hos mig sen drog vi med halv 1 tåget till Sala. Mötte upp mamma på stan, checka lite affärer och gick sen vidare till frisören. Så nu är man nyrenoverad i håret. Känns.. bra :) Men är mycket ovan fortfarande. Det är i massa bruna nyanser och mycke ljusare än innan. Så mycke fräschare med lite liv i håret i allafall och känns skönt att ha det gjort till nyår. :)

Imorgon åker jag och mills hem till västerås igen. Och morgondagen kan man inte längta mer efter :) Då blir det fika och bio. Mysigt :) Sen på onsdag lär jag gå på stan och kolla nyårsklänning och skor. Men har inte bestämt mig än om det blir den lilla svarta eller något annat stilfullt. Måste ju lägga ner lite tid på det, det är ju trots allt nyårsafton.

Appropå nyår. Det blir middag med en massa tjejjer hemma hos Joi :) Det ser jag fram emot. Sen ska vi hem till Adam. Fårse om det blir stan till tolvslaget men egentligen, vad fan ska man göra där? Näe, känns lite b att stå på torget och skrika gott nytt år med främmlingar när man lika gärna kan stå med dom man känner på en skön fest istället. Men somsagt, vi får la se.

Nu tror jag att jag och camilla ska slå på en film, men hon kommer säkert somna. Hon blundar redan och jag har frågat 5 gånger "sover du?". Jaja, later skater.

it's hard to forgive, but it's even harder to forget..


Ingen pissar oss på ryggen och lådsas att det regnar ;)
eller vad säger du? hahaha...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skulle berätta hur man gjorde med bilderna som åker som ett band.. men du har inte gjort det än

2009-12-29 @ 02:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!