somsagt..hat-kärlek

Proppmätt inge. Lovar jag ska dricka vatten fram till nyår så jag kommer i festblåsan. Känns nästan som man har lyckats gå upp dom 7 kilo man tappade månaderna innan jul. Fan? Men nu efter nyår har jag också planer på att börja träna litegranna också. Gymkort känns frästande.

Fick de två sakerna jag önskade mig som mest i julklapp iaf. En cykel och frisör tid hos en grymt bra frisör. Fick 1000kr där men bör nog lägga till ett par hundra misstänker jag. Har privat tid den 28 då det egentligen är stängt så jag blir fin till nyår :) Några förslag på färg och frisyr? Sen fick jag pengar och massa andra stuffs också såklart.

Imorgon kommer pappa och hämtar mig och brossan så blir det en sväng på stan med pappa-betalar inställing. Det får vi som julklapp för hans fantasi är kass. Så ska hitta ett par skor eller två hade jag tänkt och kanske en liten klänning till kvällen. Planerna har nog förändrats lite för imorgon. Skulle på middag på pluto men pappa ville fira some jul hemma imorgon så kanske får bli så för att visa lite känsla haha. Sen kanske det blir hem till Jeanette som fyller 20. Eller aa, något annat helt enkelt. En dag som imorgon kan man inte misslyckas med så :) Paarteeey

Nu kollar jag på Kalle Ankas.. ja mena Anna ankas jul och asgarvar. Har hon något innan för pannbenet? Driver hon? Så går mina tankar haha. Jajja, nu ska ja ta hand om mig själv lite mer så man är fräsch till imorgon. Har badat och rakat mig. Färgat ögonbrynen och noppat. Svängde faktiskt förbi solariumet påvägen hem. Smörjt in mig med doves bus och nu står naglarna näst på schemat. Fräääscht, ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!