hum

Fan vad jag saknar våra telefon-samtal. Vi kunde lixom sitta flera timmar och snacka i den där jävla luren. Allt jag behövde för att må bra var din röst. Du gjorde mig glad, du gör mig fortfarande glad. Men det är lite svårt nu eftersom du inte hör av dig. Jag vet, du tycker att jag ska höra av mig. Men du vet att jag inte vill när du är med henne. För vi får väl inte vara kompisar för henne antar jag. Vafan vi har  "hållt ihop" sen jag var 16 år, du fattar väl att vår vänskap inte kan ta slut nu? och såhär? Jag älskar ju dig :) RING mig, jag vet att du är rädd för mig, men jag kan inte slåss över telefon ;)

schyssta kompisar du har då :) kom ja på nu.

Kommentarer
Postat av: ...

snälla du, kan du inte bara låta dom vara! han vill ju inget med dig,och han har sara och han vill ha henne! kan du inte bara acceptera de, du får gå vidare helt enkelt! förstår du inte att du sårar andra människor när du håller på och gör som du gör! fan jag skulle skäämmas om jag betedde mig som dig mot en kille som typ har tjej! Tråkigt att människor alltid ska förstöra något bara för att dom inte får själva som dom vill. sköt du ditt så sköter dom sitt! lovar att allt blir mycket enklare då!

2008-08-23 @ 23:11:49
Postat av: Fanny

Du skriver att jag ska sköta mitt "eget liv" samtidigt som du lägger dig i mitt liv och deras (daniel & saras)? För det första så är jag och daniel bara kompisar (tycker du kan ta reda på lite fakta innan du startar påhoppen) För det andra är det inte jag som gör något fel. Jag känner inte Sara och jag och daniel pratade långt innan dom gjorde det. Vad han gör mot henne är inte mitt problem, eller hur? Jag har inte ens förstört någonting mellan dom. Jag och daniel snackade i telefon minst 3 timmar om dagen varje dag innan hon kom. Nu när det verkar vara "seriöst" mellan dom har vi lagt ner det. Jag har slutat ringa till honom och han har slutat ringa till mig. Sen om vi pratar någongång ibland det har faktiskt inte du någonting med att göra. Tycker du ska ta reda på lite fakta innan du drar igång någonting. För vem du än är, kan jag svära på gud att du vet mindre än hälften! Tycker du kan prata med han som nu "sårar" någon. Och det är knappast jag. Jag har lovat den killen så jävla mycke att jag tänker sluta skriva nu. Du har inte med det här att göra. Jag älskar honom och om nu sara tycker om honom så himla mycke skulle hon låta honom ha kompisar. Eller? Jag har ingenting emot den tjejjen, jag förstår att hon tycker om en sån underbar kille som honom. Men få inte dethär till mitt fel, för det sista jag gjort är att förstöra mellan "dom".

2008-08-24 @ 00:54:01
URL: http://fahlsan.blogg.se/
Postat av: En annan..

Men hallå!?

Vad skulle du själv tycka om det var du och daniel som typ var tillsammans, och de var sara som höll på och skriva sånna där saker i sin blogg om danne? skulle du inte känna obehag, precis som sara känner nu? visst om ni bara är vänner, men överdriv inte vännskapen, de kan förstöra förhållanden!

2008-08-24 @ 02:08:19
Postat av: Fanny

Men hallå igen :) Jadu, jag är rätt van med att mina killar har haft tjejkompisar så det skulle nog inte vara någe större problem. Att ha ett förhållande handlar om att lita på varandra. Visst jag kan också vara "svartsjuk". Men jag fattar inte var problemet ligger, vi är bara kompisar? och jag skrvier väl knappast i bloggen hur förälskad jag är i honom? Jag skriver precis lika mycke om honom som om mina andra kompisar. + att jag har vart extra noga och skrivit ett antal gånger att jag och daniel BARA är vänner. Det är bara sara själv som kommer förstöra deras "förhållande" om hon inte börjar lita på honom? Snälla jag snackar med daniel om mina killproblem med andra killar? Förstår ni då att vi bara är vänner..

2008-08-24 @ 02:45:46
URL: http://fahlsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!