Lektion

Hej hej hemskt mycke hej. Nu sitter jag i skolan och har dataletkion. Vet inte riktigt när vi slutar men hoppas att det är snart. Orkar inte, data är en av dom tråkigaste lektionerna typ. Om man inte kan sitta på bloggen såklart. :) Och det kan jag ju nu så världen går inte under. Har haft svenska lektion imorse somsagt och den var helt okej. Läraren är så fucking ful så det blir kul på lektionerna. Apkvinna typ. Jaja satt och skrev av det man skulle på lektionen för första gången på väldigt längre. hihi är vädligt stolt över mig. Sen efter den här lektionen så ska vi prata om projektarbetet. App, kan det bli tråkigare..

Imorgon är det fredag och fannsan är ledig :D Så jävla skönt. Fast jag ska ner på stan med sandra på förmiddagen så det blir ingen sovmorgon men det är skitsamma. Ska försöka hitta något festligt. En klänning eller någon topp typ. Som jag kan ha på kräfskivan eller krogen, vet inte riktigt vad det blir :) Men något kul hittar vi alltid på. Tjejjerna från klassen ska ut på också så det blir ju kul.

Efter skolan ska jag ringa emilia och kolla vad hon gör. Kanske käka nått med henne på stan eller så åker jag hem med bussen till sala. Måste tvätta en massa skit. Eller mamma ska tvätta. Måste bara ta fram det jag vill ha tvättat.

Gud det är ett mirakel. Han jag såg på en viss buss härom dom. Som var grymt snygg. Han åkte samma buss som mig imorse och gissa vad. Den gick till min skola. Grabben går på min skola, det är inte sant. Såg han idag i cafeterian också. mm-m

BAJS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!