ojsan hihi

Nu har jag inte skrivit på länge. Beror på att jag har vart uppe hos sandras mammi i skinnsberg med sandra och firat födelsedag mm. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Eftersom ni missat i stortsätt hela helgen och lite mer. Men..

I söndags hade vi i allafall födelsedagsparty för sandra 18 år!  Började med att jag och sandra fixade på dagen och sådär. Klockan 7 kom Emil och persson. Och typ 10 min senare kommer massa boys. Till 9 på kvällen vare typ 10 killar, sandra och jag haha :) men jag klagar inte. Klockan 9 kom i allafall Daniella, Annice och Emelie. Bruttorna från skultuna. Vi satt och spela kort och körde lite lekar typ hela kvällen. Och vid 11 så badade vi i Sandras tunna. Var ungefär 10? pers i den. Annice och Emelie drog hem, töntar (A) hih. Så vi satt i den där tunnan i ungeför 2-3 timmar och pratade, körde "lekar", skvätte vatten på varandra eller mer försökte dränka varandra. Haha så kom sandras söta mamma ut med korv med bröd? haa, hur sött äre inte.. Sen drog alla förutom emil kalle persson. Så var självklart jag sandra å daniella där. Men grabbarna drog runt 4 dom också. Så somnade vi som klubbade sälar i våra sängar hihi.

i måndags var alla bakis utom jag :) haha. Jag blir aldrig bakis längre det är sjukt. Men väldigt bra faktiskt. Skönt. Vi sparkade lite fotboll med brist på annat och göra. Men vi tröttnade efter 10 minuter haha. Kondisen är inte på topp u know. Så vi satt mest inne hela dagen och firade sandras födelsedag :D Åt tårtna, muffins, åt tårta igen, drack kaffe, åt tårta haha kändes det i allafall som. Sen åt vi mat och mackor på kvällen. Sandra skyllde på att hon fyllde år, det var därför hon fick äta så mycke och jag skyllde på att min kompis fyllde år och hon behövde ha sällskap. SÅ vi hade anledning att keka :)

Idag så drog vi in till v-ås vid halv 12. Gjorde lite ärenden. Åkte förbi körskolan och fixade tid och gick vidare för att äta kinamat. Hur gott är det inte. Synd att man blir mätt så fort. Hatar att vara mätt, älskar mat.. eller nej gör jag väl inte. Men jag vill älska det :D Nu är jag och sandra hemma i tuna hos henne. Hon halvsover och jag är databeroende :) Och vet ni, imorgon ska vi ut på krogen huhu. Det blir pluto, skojj :) Sandras första "lagliga" krogrunda. Kan sluta illa, men förhoppningsvis med två le'enden :)


 


Kommentarer
Postat av: Emelie

SV: Så lite så ;) det är bara bra, själv?

2008-08-19 @ 21:07:57
URL: http://celebratelife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!