partybrud?


Haha det är så kul att höra min föräldrars åsikter om mitt supande, mitt festliv! Jag har en mamma som bryr sig om mig dubbelt så mycke som min pappa. Det är ingen hemlighet. Det har jag berätta förut :) Nu har jag festat 5 dagar av 9 ungefär och det kanske inte är så himla hälsosamt. (men väldigt roligt) haha :) Såhär låter det från mina föräldrar:

Mamma; Min mamma ringer i allafall varannan dag och ber mig ta det lugnt. Frågar när jag ska komma hem? Frågar vart jag ska på fest någonstans och om jag har någonstans att sova :) Frågar också vilka människor jag festar med, vilka krogar vi ska på. Om vi kommer in där eller om vi är vip. Sen när jag väl kommer hem efter några dagars festande kollar hon snett på mig med hundögon och frågar hur jag mår. (i dethär fallet hade jag 38,5 i feber och halsont haha stackars mamma) Sen ser hon mitt enorma blåmärke på insidan av låret och frågar hur det gick till? Gud hon får inte tro jag ramlade 10 gånger innan jag hittade hem. Eller att jag hittade en en kille på krogen tog med han hem och hade vildt sex haha! Undra vad som snurrar i min 40åriga mammas huvud. Vill nog inte veta, jag tyckte jag tog i på fantasi här men det är nog inget emot mammas. Själv vet jag inte riktigt hur jag fick det där blåmärket (eller snarare blåmärkena) men en sak är säker att det var inte något av dom två alternativen längre upp haha.

så har vi pappa: Min pappa tycker det är kul att jag festar. Han ber mig inte ta det speciellt lugnt men han vill inte jag ska få någon stämpel på mig på krogen (eftersom han känner alla i den branchen) Jag får inte bli någon som super för mycke och inte heller någon som knullar runt. JAPP tro era öron, eller ska jag säga ögon? Men precis dom orden sa han. Han säger också att jag kommer komma in v.i.p på alla ställen om ett tag bara för att han har köpt en restaurang här i västerås och känner dom flesta. (HAHA). Han tycker jag ska komma på invigningen till han restarung och dricka skummpa med alla "inne-människor". Naaaw orkar jag verkligen stå där och fejk le i flera timmar?!



  

här har ni bild på min pappa och min mamma :) förlåt mamma (kanske inte den vackraste bilden) men det var den enda jag hade eftersom du aldrig ställer upp på ett kort :D Och om du nu gör det så fular du dig bara haha.


Kommentarer
Postat av: ANGELICA

Svar: Åh tack så hemskt mycket du! :) Jag ser tyvärr inte din bloggdesign nu för min kompis data är lite weird men kollar senare. :) Puss

2008-08-12 @ 16:17:01
URL: http://angos.blogg.se/
Postat av: olivia

jag ÄLSKAR din blogg=)

2008-08-12 @ 16:50:56
URL: http://oliviaclassson.blogg.se/
Postat av: olivia

SVAR: ahahahahah:) jättegärna. händer ikväll då?

2008-08-12 @ 17:13:58
URL: http://oliviaclassson.blogg.se/
Postat av: Anonym

men allvarligt, varför skriver du om dina föräldrar?

2008-08-12 @ 17:16:18
URL: http://menallvarligt.blogg.se/
Postat av: Frida J

Ja tack detsamma! :D

2008-08-12 @ 18:11:33
URL: http://fridajs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!