Roligaste utgången

Tja, jag skrev inget mer inlägg igår för jag orkade verkligen inte sitta vid datorn. Roade mig istället :) Men jag ska berätta om igår.

igår så mötte jag upp sandra på stan vid 11 och vi gick runt och kollade kläder. Jag köpte inte så mycke, 2 tröjor och ett linne bara. Men det får duga. Jag visste ändå inte vad jag ville ha, hade lixom inget jag var ute efter. Sandra shoppade desto mer. Vi åkte hem runt halv 5 till skultuna och fixade oss. Då träffade vi på macke och alla och dom sa att vi skulle skynda oss för att dom skulle dra till kräfskivan. Så vi skynda oss, tyckte vi i allafall :) Och vad där runt 8. Där satt alla så fint vid bordet och drack. Men fanns det några kräftor? haha typ inte. Fast det var faktiskt vissa som höll traditionen vid liv. Själv fick jag kräftor i ansiktet hela tiden, efter som macke är så omogen (A) haha.

Jonas Alvarsson och gängen skulle dra in till mogge i stan med 9 bussen så vi hängde på dom. Förfestade vidare hos honom och efter det drog vi ner på stan runt 11 halv 12 tror jag. (kan påpeka att fanny var redan stuprak då) Vi var v.i.p på pluto så vi drog dit :D (äntligen har jag vart där på en fredag) hihi. Det var sjukt roligt där. Den roligaste utgången hittills faktiskt. Jag och sandra höll ihop hela kvällen, först dansaade vi med jonas c och hans kompis haha! hm, klängapa? Vi tappade ju bort alla hela hela tiden! Men sen träffade vi på kim och michelle, petra och hennes kompis så vi dansade med dom ett bra tag. Men kim klaga, för det var inte sån musik man kunde köra houseswinget till ;) haha Sen äntligen träffade vi på alvarsson, han och joel måste ha gömt sig hela kvällen ungefär. Sen kommer dom fram å tigger cigg dom busarna. Jaja vi satt med dom den sista halvtimmen i alllafall :) Och sen träffade ja på tobias också, så stod och pratade med honom ett tag, men tappa bort varandra sen..

Efter krogen drog jag sandra och jonas för att käka, eller det var bara jag och s som åt. Käkade som vanligt på bc. Men maten var inte alls så god som den brukar :( var nog för full haha. Jahani det var jag verkligen, fyfan jag ska aldrig mer dricka. När jag vaknade imorse och kollade upp första gången såg jag blåa ballonger i hela rummet? Jag var alltså fortfarande packad. Jag kunde nite ligga kvar i sängen för ja blev ju skitskraj av dom där ballongerna. Jävligt cp alltså.

Men tack för en rolig kväll sandra och grabbarna grus! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!