22:20:58

Det börjar bli bättre nu. Nu sitter jag här i min lägenhet mitt i city och lyssnar på veronica maggio. Hör folk skrika utanför mitt fönster och bara njuter av livet. Dricker Fun Light Appear och frågar mig än en gång om det finns någon godare saft? Funderar på om jag ska ringa min kära vän sandra och kolla vad hon gör och sen slå på en rulle? ---------
Nu ringde jag sandra. Hon var med daniella, det var daniella som svarade och lådsades vara sandra. Tror ni jag gick på det? haha nej. I alla fall pratade vi om veckan och helgen. Blir inge i veckan antar jag men på fredag blir det nog supa och sen åka upp till huset på lördag. Trevligt. Sandra sa också att hon skulle på visning på en lägenhet. Hon ska kanske bo med daniella. Hm, a det kan väl vara kul (Y).  (nåndag ska jag också hitta en vän som vill bo med mig) hihi en kärleksvän.

Själv väntar jag på att min kära pappa ska få en lägenhet så jag kan få flytta med honom till västerås. Jag klarar inte av att bo här längre. Vet ni vad? Snart är klockan 23:00 och sex and the city börjar. Då vet jag en som sitter bänkad framför tv'n gör du också det? :)

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: underbart här :D sj?

2008-08-12 @ 22:41:45
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: om du vill så ;)

2008-08-12 @ 23:04:23
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: nepp gör jag inte, gör du ?; )

2008-08-12 @ 23:05:24
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hahah , det är inte säkert att vi ska bo ihop. Men det vore en lösning. Låter det som en dålig ide el? ;)

2008-08-13 @ 00:37:41
URL: http://bergfalk.blogg.se/
Postat av: Sandra

men sötan.. Det är bara det att jag har inte råd själv och jag vill så gärna komma in till stan. Och jag och daniella har pratta om de och jag tror det skulle funka. blir du ledsen?

2008-08-13 @ 01:30:46
URL: http://bergfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!