Mina fötter skriker..

känns det som i allafall haha.. Har så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dels för att jag har nya skor och för att jag gått/sprungit hela dagen i stort sätt. Servera, plocka bort, servera, diska, plocka bort, servera, fylla på julbordet, servera och samtidigt le och vara glad och lådsas som att allt är underbart. Nog för att det är kul att servera men att kalla det underbart är att överskatta. Plus att jag blir galen på johan, en av servetriserna. Amaagad... haha ;) Nej men alltså han är lite små dryg av sig. Och vad jag än gör ska han ändra på det och hacka. Men han har nog märkt att jag inte är någon som tar någe skit. Jag säger ifrån haha. Som ett samtal vi hade idag i köket
 
Johan tar mat.
johan - gud vad gott det ska bli med mat
fanny - åh pappa kan jag också käka nu?
Johan - Nej först äter högsta chefen, sen fast anställda, sen timmanställda och sist praktikanter.
pappa - haha
fanny - och jag är chefens dotter så jag äter när fan jag vill :)
pappa & thomas - asgaaaaaaarvar
johan - mhm...

Haha så jävla ägd. Orka att han ser ut som en mupp också höhö. Jajja hoppas han inte läser min blogg. Efter jobbet tog jag bussen hem. Laat.. jag vet. Men mina fötter gjorde så sjukt ont. Ringde daniella också och pratade lite om morgondagen. Det kommer bli askul, verkligen. Vi är bara lite oense om vart vi ska gå. Daniella vill ju självklart till konrad, Emilia var sugen på silk och jag vill faktiskt till pluto. Eftersom jag aldrig får gå dit för er. Men det blir bra vad det än blir. Jag menar, äntligen är ju mina tjejjer partysugna. Ni har blivit riktiga torrisar alltså. :)

Jag badade nyss, för ovanlighetens skull haha. Nej men det är så skönt att bara simma runt i badkaret ett tag. Men jag blir alltid så trött när jag ligger där. Jag slår vad om att ja kommer somna här på soffan med laptoppen i knät. Jag som ska iväg senare. Men jag blir nog väckt av telefonen runt 7 snåret. Och då äre bara att pallra sig upp. För ja måste kunna somna ikväll. Inte för jag skulle ha några stora problem med att sova hela natten ut. Jajja, se ya later.

Kommentarer
Postat av: Anonym

sånna jobb handlar om att ta skit tills man kommer upp till toppen.

2008-12-04 @ 20:14:44
Postat av: Fanny

Nemen, visste du det :) hihi. ÖHHHH haha jag kommer upp till toppen utan att behöva göra något haha!

2008-12-05 @ 07:30:46
URL: http://fahlsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!