Pappi i ett nötskal!

Nu ringer far min och säger att han drar från estocolmo nu! Skit bra planerat där, jag skulle ju hem till sandra vid den här tiden typ och äta middag. Nu får det bli nått skit hemma istället, äckelpäckel. Men inte hunnit äta något idag, inte ens den där frukosten jag pratade om. Har ju skyndat ihjäl mig bara för att pappa skulle komma vid 4 ju! Menmen shit happens.

Om det blir som planerat i helgen så blir det att åka ner till stan imorgon och bara gårunt och kolla lite. Alla ska supa på torsdagen men jag och sandra väntar nog till fredan, eftersom vi inte jobbar då. Så blir det självklart supa på lördan också! På fredan tror jag vi ska hem till en som heter cricke och förfesta och sen blir det vidare mit power meet och träffa alla människor. Och supa satan hela kvällen. Problemet är sovplats, för jag antar att vi inte vill åka hem vid 1 på natten då sista nattbussen går till Tuna. Men det löser sig, det brukar det, det gör det alltid :) Om inte annat får vi väl slänga ut en slant på taxi.

Nu har jag packat allt tror jag, Tandborste, smink, underkläder, fest-kläder, mys-kläder, locktång, minst 3 par skor, Mobil-laddare, 2 fest-väskor, min skinnjacka, Plånbok med pengar. Behövs det något mer tro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!