sala sala sala

S och jag kom till sala runt halv7 igår. Hade inte ätit någon riktig mat på hela dagen då så mamma tog oss till coop så vi fick peka ut något vi ville ha. Det blev kyckling pommes och bea-sås :) Vid halv 8 ringde Ida Whalström och frågade om vi ville komma å "för-kröka" lite hos henne med några andra, så då bestämde vi oss för att skynda på lite sen kom hennes mamma och hämade oss så satt vi där tills klockan kvart i 10. Vi behövde nämligen vara inne på sala-festivalens område innan 10 om man hade förköpta biljetter :) När vi kom in splittrades vi för att dom gick in på hotellet och vi är inte 18 dåra, som ni kanske vet så fyller jag 18 på tooorsdag! hehe. Annice kom också igår och joel, hägge, becka, danne och massa andra från skultuna, tror joel nämnde att det var 20 pers därifrån eller någonting. Runt 3 när allting var slut så drog vi ut och pratade med Nille först, kollade lite efterfest åsådära. Men det blev så att jag sandra och joel gick till Sala-kebab istället och åt. Efter det gick vi rakt över gatan och hem till mig, man bor väl i "city" HAHA! Joel hängde med ett tag för en viss Daniel Häggman har aldrig fungerande mobilen och han har ju inte en tanke på att ringa joel kanske och säga vart han är. Så Joels pappa kom och hämtade honom där mitt i natten någongång sen somnade jag och sandra som två stockar!

Idag ska jag vara barnvakt åt Felix och sandra ska hålla mig sällsis, vilken jävla tur att vi gick på den där festivalen så vi fattar att vi inte missar något idag för det sög verkligen igår. Eller alltså, det var kul.. eller nej det SÖG. I allafall jag ska hoppa in i duschen alldeles strax för att fixa mig, vi ska till Nina min gudmor (felix mamma) och grilla klockan 5, yummi :)

* Alltså jag hoppas verkligen att du läser det här. Jag fattar inte hur man kan vara så jävla osäker på sig själv så att man ska trycka ner andra? Som man redan vet tycker att det är jobbigt som det är. Såfort du såg att vi kom med "dina" kompisar så ropa du på den tjejjen du trodde skulle vika av och hänga med dig istället. Du ställde dig bredvid henne och sa "hur kan du vara med dom" å blablabla. Men vet du tjejjen, det är DU som är så jävla svag, dina kompisar är inte det och dom behöver inte bry sig om vad andra tycker dom kan vara sig själva och vara med vilka dom vill ändå. Mamma sa att "hon har dålig attityd och är så himla osäker i sig själv så hon försöker trycka ner alla andra lägre än henne själv" OCH nu förstår jag var hon mena, men vettu du kommer bara komma lägre och lägre i allas ögon om du håller på sådär, sådär höll man på när man gick i 6:an (minns att du gjorde det då oxå) Men snälla VÄX UPPP!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!