designfixar'n

Har fixat om i bloggen lite som ni ser. Den rosa färgen var inte riktigt jag. Jag hatar rosa igentligen haha vet inte varför men jag tycker mest om svart vitt grått osv. Det blir stilrent och det är sånt jag gillar. Har ändrat typsnitten på texten lite och skrivit en text om mig under kortet på min header. Apropå header så har jag gjort en ny sånn också. Jag vet inte om jag är nöjd med den men den får duga ett tag. Ni lär ju kolla mer på vad jag skriver än på min header så det kan vi ta en annan dag när jag har tid och ork att sitta och pyssla med pill.

Pratade med sandra i telefon. Haha kan inte riktigt berätta vad vi snackade om. Men det hände en sak i helgen och nu är en sak spårlöst försvunnen. Men a, nu har hon undersökt problemet och den förblir försvunnen. Haha men faa-an vad kul det är alltså, kanske inte för dig, men alltså tare lugnt! Lider med dig, fast jag fnissar lite också (A) Det är kul, det bara är det! ;) hahah, fan vad jag sitter å garvar för mig själv nu alltså..

Vart är min mamma? Vart är min mat? Jag är faktiskt lite hungrig. Blir väl samma mat som jag åt till lunch kan jag tänka mig eftersom mamma är så busig och tar med mat hem från jobbet. Och vi gör ju maten till fritidsen hon jobbar på!  Men schyy det är en hemlis att vi är så tattiga och tar maten från jobbet :O Haha nej men det är mest för att mamma är så lat när hon kommer hem från jobbet, eller kanske trött.

Är det inte nå bra på tv idag så säg?
www.tv.nu
Nej tänka sig det är det inte, eller jo det är sex and the city men det börjar klockan 11 och då ska fannsan sova!

PÖSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!