fyfan..

Hej, fyfan vad trött jag är, det bara rinner tårar  ur mina ögon. Åh jag vill inte till jobbet jag orkar verkligen inte. Det är en sånnhär dag man ska gå i skolan för då kan man stanna hemma. Då skolkar man, så jävla skönt alltså. Men så får det inte bli nästa år faktiskt, jag måste ta mig i kragen och sköta skolan åså. Grejja betygen alltså, fattarni..?

Åh idag äre bara 100 mackor att göra, jag spyr på att göra mackor förfan! Men undra vad det finnns mer att göra typ, för vi har lagt upp ris och mätt och kyklingklubborna fixade vi också igår, samt festisen till frukost. Jajja det löser sig, tänker i allafall inte börja klaga på att vi inte har nå att göra. Då ler jag och ser glad ut :)

Packade igår, vettefan om ja fick med mig det jag skulle. Men packat det har jag. Kläder, kläder, kläder, ni tror väl aldrig jag har packat för 2 dagar va? Nejnej, varför.. Jag har packat för en vecka framöver, halva min garderob är med haha. Men det blir säkert jätte bra ju :) Hoppas på sol så man kan ha lite sommarkläder. Bye sala, Hej Estocolmo!

Nej nu måste jag skynda mig lite har 20 minuter på med det ena och det andra. Så vi hörs? Det värsta är att ja hinner nog inte skriva blogg när jag kommer hem från jobbet för då ska vi förmodligen sticka, om jag inte får sluta allt för tidigt. Och nu ska jag ju till min kära släkt, men om ja hittar en dator så lovar jag att skriva lite blogg! XoXo fannie

Kommentarer
Postat av: Zanna

.

.

.

HJÄLP!

HAR DU NÅGON ANING OM HUR MAN GÅR VIDARE MED EN UPPFINNING?



http://zannas.blogg.se/2008/june/det-undrar-jag.html#comment

.

.

.

2008-06-19 @ 06:12:47
URL: http://zannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!