Good damn you're beautiful :)

Hojjhojj :) Haha jag vet inte jag ska skratta eller gråta men jag tror minsann det är någon som fått tillbaka sin hunger igen! Jag låg typ i sängen och inte ville gå upp, så tänke jag 'vi har asgoda mackor hemma och skinka' så flög jag typ upp ur sängen! Bra va? Solen lyser faktiskt lite idag, det lös mer förut. Gud läste vad jag skrev i mitt förra inlägg antar jag :)

Somsagt käka frulle nu och sitter och dricker apear funlight saft! Och det är tammefan den godaste saften jag druckit. Vi har typ druckit den i några månader här hemma och man tröttnar aldrig. Den har lixom inte samma smaklösa smak som många andra funniesar har :)

Mobil! Jag känner mig så himla handikappad utan mobil, det är sjukt! Men på fredag, ätnligen på fredag då får jag låna en mobil av sandra. Och det  blir comviq på den, för ni tjatar ju sönder på att man ska ha det. För mig spelar det ingen roll faktiskt, bara jag har en telefon att ringa ifrån. Snart är det bara 31 dagar kvar tills jag fyller år och då ska jag önska mig en mobil. Men å andra sidan är det bara 25 dagar kvar tills jag får lön eller får vuxna lön den 25? haha är inte så insatt! Tanken med det var i allafall att ja kunde köpa en egen.. men det orkar jag inte :)

Nu ska jag ut i det kalla vädret, tända en cigg och rejsa till jobbet. Snart i allafall, jag börjar klockan halv 7, om en halvtimme. Måste lämna tillbaka filmerna jag och sandra hyrde i lördags också. Nu får jag inte kolla mer på A walk to remember :(

* never gonna forget me? *laugh*.. you forgot me that night!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!