Hej sötisar

Vetni, mamma har köpt chirre med dipp och bågar till sverige-matchen! jag som inte ska äta såndär skit! Gått ner 5 kilo det är fan rätt bra, och jag vill stanna där! Men vafan jag cyklar ju varje dag till jobbet (om det räknas som motion) så jag kan nog vräka några chips ändå. HAHA Åh när jag såg den där ostbågepåsen började jag tänka på wesslan och kicki (hans mamma) Wesslan är alltså mitt ex "bästis". Fan vad jag saknar att ha någon att retas med! Alltså vi retar inte varandra, vi retar andra! Man lever ju somsagt på minnen :)

Pratade med sandra för ett litet tag sen i telefon, men jag kom inte ihåg att ringa (ni skulle ju påminna mig)! Det var hon som ringde och hade något på hjärtat. Hon frågade bla. vad jag skulle ha på mig på midsommar och det blir nog kjol och en vit tröjja (ni kan se bilden här nedanför). Hon ska ha på sig sin blå/vit rutiga klänning som hon hade på studenten förmodligen. Den är verkligen sockersöt. Kommer från Gina och finns i vit också, ni kanske vet vilken jag menar. Tråkiga med Gina är att alla har kläderna. Kan ju inte gå någonstans utan att man möter någon med samma lika kläder, lite tråkigt. Därför tycker jag och sandra det är askul att gå till Myrornas och hitta våra egna fynd, det är ju lite charmit alltså. Vet ni vad jag vill ha för något då? Jag vill ha ett par Gladiator sandaler faktiskt, har tänk på det ett bra tag och sett massa andra girliegirls haft sådana och man skulle ju ljuga om man sa att det var annat än snyggt!

Nej nu ska ja smooka och lite annat stuffs, Kommentera så tittar ja in på eran blogg också. Jag är en duktig läsare iaf av bloggar :)
PÖSS


Kommentarer
Postat av: Malin

Jättesöt kjol :) Var har du köpt den?

2008-06-18 @ 19:44:12
URL: http://malinaspo.blogg.se/
Postat av: sandra

nej gud fanny! inte gladiatorsandaler... inte fint tycker jag, men får väl titta på dina och se vad jag tycker :P

2008-06-18 @ 21:11:57
URL: http://bergfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!