kläder är lycka, konstigt nog

  

ÄNTLIGEN klar :) Första bilden ska föreställa min "skohylla" haha. Mamma blir galen, hon säger att ja inte får ha dom i hallen. Tror det är 20 par där. Säger inte att det är mycke skor, men för mig är det fan det. + att jag har väl typ drygt 10 par som fick stå kvar där nere för mammsi. Någon som vill ha ett par? höh. Andra bilden är bara på kläder. Fan vad svart, grått och brunt det blev. Tog bort massa sommarkläder och la det i mina andra garderober istället. Orkar inte med att se alla blommiga klänningar längre. Man blir bara depp haha. Och tredje bilden är på alla kassar där kläder jag inte vill ha/inte använder ligger. Buhu. Kan absolut inte kasta det, frågan är bara vad ja ska göra av det. Någon som är intresserad? haha ^^

Klockan nio har jag lovat mamma att kolla på tv med henne. Hon ville att ja skulle umgås lite med henne så får väl sitta där och kolla med henne även fast ja har en lockande säng med en tv framför. Imorgon har jag träning men vet inte om ja kan gå för min "gudmor" ska komma å hjälpa mig med att skriva ett cv :) Fårse, skulle ju vara skönt att träna, men får väl ut å springa eller något istället.

Kommentarer
Postat av: vix

åhh ge mig ;)

2008-10-15 @ 20:49:04
Postat av: Emilia

haha, ring mig när du går ut o springer, ;) fast, då ringer du ju aldrig :S Fan.. ;) Hahhaaa.. skoja gumman ;) <33 Du måste träna imorgon !!!

2008-10-15 @ 21:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!