Blev inte så mycke inlägg idag alltså.

Har inte haft så mycke tid sörrni. Anledningen till det är väl att jag pratade med Eriiiik enda tills ja somna igår typ och orkade inte kliva upp ur sängen imorse. Men kom upp tillslut och drog med 12 bussen till västerås. Gick till pappis restaurang och åt lite mat och snodde lite money. Gick och shoppa lite, hittade ett par jeans, en tröjja och ett par skor. (får vi studiebidraget imorgon?) skönt isåfall, slipper ja köpa kläder för mina pengar kanske höhö. Efter det gick ja runt lite mer på stan men hittade ingenting. Klockan 4 drog ja upp till Karlsson på taket :D Och jag blev satt i arbete på engång. Har serverat och stått i disken idag. Välkommen till det riktiga livet som servitris typ. Men det var helt okej och tjejjerna jag jobbar med är jätte snälla faktiskt. Killarna med för den delen men dom träffa jag inte så mycke eftersom dom är kockarna.

Nu är jag ääääntligen hemma. Tog sista bussen hem till Sala 22:17. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Typ ringa Erik kanske, om han inte sleepar. Får väl se, annars vaknar han ju förmodligen :)

Imorgon börjar jag 4 igen och fa-an vad skönt det ska bli att få sova ut. Men kan det bli helg snart elllä? Jag längtar somfan till fredag, såhääär mycke. Då blire fika hos annicepannis med tjejjerna eftersom hon har fyllt 18. Och sen äre partyparty som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!