:)

Du vet att jag kan förstöra när somhälst lilla gumman :) Känns det jobbigt att vara ett andrahandsval? Aaw :) buuhuu

Kom fan på en sak när jag satt och dagdrömde idag. Fa-an vad jag saknar gymnastiken :) Japp, ni hörde rätt, jag har vart gymnast. Och fan var kul vi hade det på träningarna, på lägren, på tävlingarna. Vet inte hur månag medaljer jag har här hemma som bara ligger och skräpar, det är fan nostalgi. Skulle göra vad somhälst för att kunna volta fram igen. Gi ner i splitt och spagat eller hur fan det stavas. Det var tider det. Ibland när ja känner fört gör ja väl en och annan handvolt eller frivolt, men det är den enda som sitter kvar :( hihi.

Nu äre topmodell och sen idol. Tror ja ska fråga samma sötis igen om nån bra film som ja kan tanka, han var rätt bra på det hah. Men ja kommer ju inte in på msn, vad äre för fucking skit. Just det, jag måste ringa Karlsson på taket nu, huhu (A). Jag våååågar inte huuuuuh. jo ja måste, dom bits inte genom telefon i allafall :)

Uppdatering. HOOOO dom va fan snälla dom där på Karlsson. Trodde ja skulle svimma där ett tag. Fan vad feg jag är ibland alltså, sen när det kommer till att smälla till folk då fan är ja inte den som lägger mig. Det borde vara tvärtom haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!