home sweet home!

Nu är jag äntligen hemma från den där jävla praktiken. Och JA jag har redan tröttnat. Vet ni vad jag har gjort idag då :D vikt servetter.. mm-m roligare än så blev det inte. Men jag hade ju sofia där och det gjorde kvällen 100 gånger bättre. Hade någon att snacka skit med lixom. Alltså jag vet inte vad jag ska säga om kvällen för det enda jag gjorde har jag lixom skrivit. Jo jag duka några bord också. Och servera någongång. Ingen big deal.

Erik den sötisen stod och väntade på mig när jag slutade idag :) Så gick han med mig till bussen och väntade med mig tills den kom. Satt och snacka lite bara. Det var för en gångs skull synd att bussen inte var försenad (A)

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn :D inte sett veckans avsnitt än och jag längtar ihjäl mig. Kunde ju inte kolla igår eftersom jag inte "fick" för E ;/ huhu, men han missade fotboll idag pågrund av mig så nu är vi kvitt iaf!

Jobb imorgon också, döööööd åt tengil. Skoja. Nej men det är bara att bita ihop och se glad ut. Ska förmodlig hem till E före jobbet så då blir jag väl på bättre humör :)

Och jag måste bara säga, Finns det någon mer barnsligare än dig? :) tror minst sagt inte det.

Tack bejb för att du finns kvar i alla lägen. Du är toppen och ingen är verkligen bättre än dig ibland. Jo jag typ, men det tycker ju du också? :)

Han e sötast.

Kommentarer
Postat av: Kunden

Fan va E står överallt:O

2008-10-01 @ 12:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!