like a brigde over trouble water..

Fattar inte varför jag inte lägger mig någongång. Har vart hur osocial på msn i timmar nu och hållt på att somna hela tiden. Kan jag inte bara lära mig att gå och lägga mig. Tror fortfarande inte att jag växt ifrån fanny 6 år än, när det var "coolt" att sitta upp tills man höll på att storkna. Men har ju haft några trevliga sötsaker att prata med på msn i allafall. Och jag längtar tills imorgon för då kan ja ha på mig mina nyakläder som jag älskar så mycke. Vet bara inte riktigt vart dom ska få plats. Haha alla som kommer in i mitt rum för första gången säger: Oj du kanske behöver en till garderob, och det är ju så sant som det är sagt. Undra när mammsi inser det. Det är ju lixom hon som klagar mest på att alla kläder ligger på golvet :) Jag dör inte av det, lider gör jag kanske litegranna, men dör det gör man inte så lätt.

Imorgon börjar vi klockan 9 och vi har prov. Vet inte hur när och i vad men det går säkert jätte bra. Oddsen är höga!! Eller inte. Men det stör mig inte för imorgon är det freda och det är med ett annat ord lycka :) Ska träffa annice dåja. Hum, måste få tag i henne på något sett, vet inte när hon slutar imorgon och antar att hon inte kan snacka i telen på praktiken inte. Jaja det löser sig, kanske drar hem till Erik och kollar film innan eller något :)

Nu ska jag packa litegranna kläder till helgen och lite annat stuff. Sen dra en smooke och hoppa i säng. Hoppas ja inte missat 2½ men nu. Men det har jag väl antagligen. Men lika bra det, ligger jag och garvar konstant en halvtimme idag igen kommer jag få sömnproblem. Küsse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!