next.

Hej där, ligger och kollar på next är så gott som död :(  Man blir det när man "jobbar" en hel dag. Restaurangen var ju öppen i skolan idag så har severat. Va inte så mycke gäster idag som tur va. Eftersom det var första gången ja servera nu efter sommar, eller i skolan alltså. Hade kul med jeanette. Så fick vi asa-god mat som bla. denice gjorde. Eller hon gjorde hallonmoss, mums filibabba.

Efter skolan drog jag och denice och köpte hårfärg sen gick vi till stationen och pratade killar medans vi väntade på bussen såklart! Pratar vi om något annat? ;) Pratade bla. om HAN som är i mitt huvud hela tiden. Vet inte varför han är det, men han är det. Och det är ju kul så där kan han ju få stanna. Men vi borde börja prata med varandra ännu mer, annars kommer det bli lite jobbigt om ett tag hihi. (hoppas inte du läser min blogg) haha!

Efter skolan drog ja med mormor på stan haha, i sala alltså. Hittade inget fint så det blev inga kläder. Sen åt jag och brossan där klockan halv sju. Strömming och potatismos. Sån där mat som bara är god hos mormor.

Klockan 8 är det top modell och efter det ska jag slå på idol på datorn hehe. Fuck vad irriterad jag blir alltså, webmessenger är helt cp-stört. Eller så är det min msn som är det för mina kontakter är borta på msn. Om nått litet white trash har loggat in på min msn och cp:at den kommer den vara död om jag får reda på det. Är rean web-messenger cpstörd?

Skola imorgon igen men då börjar jag 20 i 12 :) hur skönt somhälst. Nu ska ja lägga mig i sängen huuh. PUSS till dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!