ops I did it again

Försov mig alltså :) Åh, pallla att mina pengarn kommer försvinna. Nej det får dom inte göra! Ska ta 12 bussen till västerås och möta emilia på stan. Vi ska till hennes praktik-plats och säga att hon inte ska jobba idag. Sen ska jag förmodligen köpa min tröja :D och så ska vi käka mat.


Vet inte vad som händer efter det, om ja är med henne tills hon drar på bio eller om jag åker till daniella eller något. Fårse hur det blir :) Men det löser sig alltid. Jag är fan på partyhumör just nu. Ih, kul det ska bli ikväll alltså.


Pappa ringde och sa att han ville ja skulle komma å jobba i morgon eller nått så jag vet inte om ja drar dit med emilia hehe. Det skulle tydligen komma nån "kändis" till hans restaurang och det får man ju inte missa, ellä? Haha jo!


Nu fixade jag mig lite för snabt såg jaf för det är mer än en timme innan bussen går. Det går ett tåg klockan 10 över 11 men jag orkar inte stressa, då kommer jag bara glömma hälften. Just det måste packa ner partyskor. Vet inte vad ja ska ha på mig nu idag ja, jag vill ha mjukiskläder haha men det kan ja inte gå med på stan lixom.


Vi hörs säkeert senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!