Det går inte alltid enligt planerna.

Hej :) Kom precis hem efter en trevlig kväll.

Det började på gränden med Camilla i i drygt tre timmar. Vi kan sitta och prata i evigheter, tar aldrig slut haha. Satt och prata om så mycke roliga saker så :) Alltid lika kul, och det roliga är att vi har precis samma humor. Så fick man ju se snyggingen också, inte så ovanligt. Träffade på lite annat people också. Det blev en kycklingsallad, latte och vitamindryck!

Efter gränden försökte vi att hitta på något att göra medans vi väntade in några boyz som va i sthlm. Så det slutade med att vi träffade Andreas utanför ruddan (rudbeck) haha, satt och pratade lite granna. Sen cyklade jag och camilla vidare hem till Kalle Olsson, min gamla granne :) Kul att träffa honom igen, länge sen ju :) Satt och kollade lite på film, men pratade nog mest :) Va där i crika en timme sen cyklade vi vidare mot skrapan och mötte upp Dennis och hans tre kompisar. Drog vidare till crikus (en krog) och tog en drink :) Det var inte menigen att jag skulle dricka idag men blev ju bjuden höhö, och av världens sötaste kille också (dennis kompis) så var lite svårt att tacka nej (A). Satt där och snackade om allt mellan himmel och jord till klockan 1 då det stängde. Och fyfan vad vi skrattade, så sköna grabbar! Verkligen genom snälla. Klockan ett drog vi vidare till BMB, men det såg dött ut så vi drog vidare. Jag cyklade hem, för det är ju en dag imorgon också och då äre party för FULLA MUGGAR! Klackarna i taket imorgon!

Nu ska jag kolla klart på filmen jag somnade till tidagare idag sen sova :) Min kameras batteri tog slut så blev inga bilder idag. Men imorgon ska jag försöka med det :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!