gaalet.

Igår spåra det kan man minst sagt säga. Och idag håller huvudet på att sprängas, fast det börjar gå över nu faktiskt. Jag ska snart till jobbet så jag kan bara skriva lite kort om kvällen och så slänger jag upp bilder antingen i natt när jag kommer från jobbet (runt 3) eller imorgon :)

Jag och Camilla fixade oss hos mig. Sen drog vi vidare till Daniella eller a till bomansgatan där hennes pojkvän bor, och börja förkröka. Körde lite kortspel osv. Det var bara vi tre då. Jag gick över till T och träffade honom ett tag. Sen gick jag tillbaks och då kom Emilia. Sen kom också Marcus. Vi drog oss mot krogen till 11 ungefär. Konrad hade skrivit upp mig + 5 på listan så drog dit faktiskt. Tänkte gå vidare men jag vet inte varför jag fastnade där hela kvällen. Satt mest och pratade med folk och var för full helt enkelt haha. "Tjaffsa" lite med vakterna ;) Nej men alltid lika kul att retas med Rostam. Sen drog jag och millan till donken och där träffade jag på Camilla igen som hade dragit till silk tidigare på kvällen. Så då va ja med henne igen :) Vi börja och sluta tillsammans haha.

Sen skulle vi cykla till Dennis som bor precis bakom skrapan och jag som var så jävla full cyklade rakt i en vägg med Camilla på pakethållaren och hon slår upp hela stortån så det bokstavligt talat sprutade blod. Det var faktiskt as kul, fast det var inte kul men (A). Hon kollade ner i packen och det såg ut som hon skulle börja gråta så jag sa: Kan du inte skratta lite iaf? haha.. Så börja hon garva.

Vi var väl hemma runt 4 kanske skulle jag tro. Somnade som stockar! Nu har hon nyss åkte hem och jag ska klä på mig och cykla till jobbet. Skjuut mig, jag dör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!