The things that you do? Did it ever make sense to you?

Kan ju börja inlägget lite charmerande med att jag är pisst off! När jag är såhär förbannad får det mig att stanna hemma en fredag kväll, och det är inte ofta per år det händer. MEN, jag ska inte ägna ett inlägg åt att jag är riktigt jävla ap-förbannad, utan vi börjar om.

HEJ BLOGGEN :)
Träffade Camilla på stan klockan 2 ungefär. Men innan jag hann möta c, möter jag Daniella haha. Så hon gick med oss ett tag. Dom drog en donken och jag titta på som vanligt. Fattar inte, tycker alltid jag äter donken, men jag tittar fan alltid på också? Skumt. Sen gick jag och Camilla runt lite ensamma. Jag kikade in i en affär om min jacka fanns kvar och det gjorde den :) Och sen köpte C en kjol på gina. Vi gjorde inte mycke faktiskt, kjedjerökte och snacka skit. Jag uttryckte mina aggritioner för henne, haha!

Sen drog jag vidare till Restaurengen där jag mötte pappa och han bad mig följa med och handla, så jag rusade in och hämta en matlåda och sen drog vi till ICA ettan och handla det som behövdes.

Nu idag har vi ätit kräftor, asgott :) Sen så har jag faktiskt bara kollat på paradise hotell och slagit in i mitt huvud att jag aldrig mer ska höra av mig till en viss person haha. Det har gått bra än så länge. Och jag är stark och väldigt envis på den här fronten så det är nog lätt som en plätt.

Nu blire en cigg sen ph :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!