Allt känns..

Helt amazing. Just nu i allfall. Det är som en berg-och-dal-bana. Allt går upp och ner och just nu är jag fan uppe på toppen :) Skolan känns helt okej för en gångs skull. Jobbet känns både roligt och lärorikt. Imorgon har vi kök i skolan och jag ser faktiskt fram emot det. Kommit en lång bit på vägen nu med det mesta. Serveringen lockar mer än köket för en gångs skull. Förut ville jag bara gömma mig i köket och spy på alla tallrikar som behövdes serveras. Men nej, nya tag nu!
Efter skolan blir det hem och duscha och fixa inför kvällen. Det blir utgång med tjejjerna i klassen och några till :) Ska bli riktigt roligt. Vi ska först hem till Jenny och dricka lite och förfesta. Sen blir det till någon krog. (krog låter så fult? kan inte alla börja säga typ, "clubb"? haha) Nej, det här kommer bli fun. Anledningen till det hela är att Sofia bastar 19 jordsnurr :D GRATTIS till henne!

Ikväll är det topmodell och andra avenyn. Gud så jag längtar. Bästa programmen på samma dag. Kan inte bli bättre. Ska hem till Mormor vid sju och äta middag med henne mamma å marcus också.

Ge mig skor.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!