GAAAH!

Äntligen, äntligen, äntligen jävla skitblogg. I onsdags morse forsov jag mig men jag tvingade ändå mig själv till att blogga samtidigt som jag tryckte in frukosten och visste att jag skulle få springa till tåget. Men tror ni jag kom in på blogg.se? Nej nej, dom hade tagit semester ännu en gång och jag är jävligt trött på det rent ut sagt. Det är inte kul att dom ska "lägga ner" stup i kvarten, inte alls! Sen nu när jag kom hem och skulle blogga, tror ni det fungerade? Rätt, nej det gjorde det inte. Då drog jag med mamma hem till patrik och annika och kollade på deras schäferhundvalpar istället och guu så söta dom var. Jag vill ha en sån liten sötboll men sen när jag tänker efter och kommer på att jag inte är den som sitter hemma varje kväll eller kommer hem över huvetaget, den som bor i en resväska, då kom jag på att jag klarar mig alldeles utmärkt med att bara kolla på andras hundvalpar.

Så i onsdags var det kök i skolan och det var väl helt okej faktiskt. Efter skolan mötte jag Emilia på stan och gick med henne ett tag. Sen träffade jag daniella och gick med henne. Senare på kvällen kom emilia och hämtade oss för dom skulle spela match på skälby på st:ilian. Det var en rätt bra och spännande match faktiskt men hade velat slå ihjäl hälften av motspelarna. Fyfan vilka jääävla skitungar säger jag bara haha.

Idag gick jag upp runt halv 12, skönt med lite sovmorgon (A). Jag tänkte skippa hela dagen eftersom jag var sjukt trött och det kändes grymt ovärt att åka till högskolan och checka runt. Med mina betyg kommer jag ändå inte kunna plugga där haha. Men sen såg jag att vårsolen var och hälsade på och fick genast en energikick. Började redan tänka på vad jag skulle ha på mig och vips var jag i duschen :) Mötte Denice, Emma och Maria på stan så tog vi bussen till högskolan där Jenny becca och sofia var. Kollade runt lite, (mest efter mackor) men vi drog lika snabt ner på stan igen. Kollade lite alla<3:ans dag saker osv. Sen mötte jag upp Mrs.D och gich runt lite med han på staninen. Men ingen av oss skulle ändå köpa något. Så vi drog hem till mig istället och kollade på tv litegranna. Sen vid kvart i 5 drog han till sin träning :) hihi. Då var fanny duktig och hängde tvätten och städade lägenheten. Blev lagom klar så jag hann med sex bussen till Sala :) Nu ska jag läsa alla bloggar jag inte kunnat läsa eftersom jag inte haft internet på ett någon dag (A) puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!