let me think.... no!!

Hallå. Dagen har vart heelt okej. Va med d till typ klockan 4 sen drog han med bussen och jag drog till stan, mötte upp daniella så shoppa hon lite hårfärg och shit. Sen drog vi hem till mig och drack kaffe och åt macka. Så nu har jag färgat håret ännu en gång på henne. Brunt igen, för förra gången blev det för rött. Sen nån annan dag i veckan ska jag göra slingor och sy in löshår. Känns som vi skjuter upp det hela tiden, eller a vi gör ju typ det. Båda är alltid döda, så vi orkar bara med en sak i taget.

Är lite depp just nu, blir så ledsen på pappi ibland. Men vad ska man göra. Bara lägga sig i sängen och sura tills det går över. Eller hoppas på att han hör av sig något mer ikväll och säger förlåt eller något liknande. Men det kommer ju inte hända I think. Sover ensam hemma ikväll, igen, som vanligt. Så förstår inte varför jag varenda gång blir så förvånad över att jag "måste" sova ensam hemma. Jajaja, imorgon äre tisdag och är som vanligt ledig. Ska antagligen jobba OM pappa pratar med mig nå mer idag. Annars, nej. Orka ställa upp för någon som inte ställer upp tillbaka.

Imorgon blir det också att åka hem till Sala. Ska ta med mig lite mer kläder och så ska jag träffa nina för att skriva ett CV. Vill jobba på lite andra ställen också än på restaurang + att det börjar bli dax för att checka lite summerjob. Undra om man kan kalla sommarlovet som kommer nu efter jag slutar trean för sommarjobb? Eftersom att inte inte finns något att gå tillbaka till längre, inga måste, inga tidiga mornar, ingenting? Ser fram emot skolans slut som fan. Hell no jag hade klarat ett eller två år till. stackars alla som börjar typ  tvåan nästa år eller börjar gymnasiet tillochmed? Men dom har väl inte hunnit tröttna än antar jag. :)

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på tv lite granna. Och sen ska jag duscha. Orkar inte med det imorgon. Iof kanske ja inte en behöver gå upp tidigt imorgon, men ändå skönt att simma runt lite i badiskaret. Sovgotttt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!