tröttis

Låg och pratade med Emilia i telefon i typ lite mer en en timma igår tror jag. Sen kollade jag på 2½ men och låg och asgarva sen somnade jag som en stock. Eller först började jag fantisera om kläder (som jag alltid gör, och då kan jag aldrig somna) jag blir pigg av det, helt uppspelt men jag tvingade mig själv att sluta och somnade.

Skulle egentligen dragit upp och duschat tidigare men jag kom verkligen inte upp ur sängen. Så nu blir det morgon kaffe och en cigg på det. Sen över till mormor och åka med henne till Per. Sen vidare till ninia, sen hem och duscha och efter det ta första tänkbara bussen till västerås :)

Och planerna i västerås är inte helt bästämda än. Kanske vara med diiiig :) Och om det inte blir så, så ska jag gå ut och ta några glas med emilia. Kommer sluta med att vi försöker supa bort våra sorger haha! Fast jag är faktiskt jäävligt glad just nu. Finns väl lite saker man går och oroar sig för men om jag har den känslan i magen jag tror jag har, då hör det bara till :')

Nej Kläääääder heere I come. Haha tänk om jag blir sjukt besviken? Eh jag får lön idag, då shoppar jag istället. Nu ska jag ta bort resterna av mitt nagellack och måla dom svarta på nytt. Det känns bara jag att ha svarta naglar just nu (A)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!