Blivit en vana

Shit pommes! Uppe vid 11 idag igen, det måste finnas någon förklaring? Haha lätt att det gör. Emilia skulle på match, jag skulle egentligen med men jag var död imorse så orkade inte. Hon skjutsade hem mig så nu är jag hemma och mojsar i min säng. Kommer somna snart det vet jag. Vad gjorde ni igår?

Igår firade i allafall jag brur först. Det blev inget triangeldrama :( haha tur var väl kanske det. Men det kunde blivit pyttelite kul, i allafall dom som inte är inblandade haha! Pappa kommer alltid vara som han är och jag älskar honom ändå. (det är vid sånna här tillfällen man vill sin pappa ska läsa sin blogg hihi!) Jaja, eftersom det inte fanns nå mer att göra efter vi fikat så tog jag bussen till rönnby hem till Emilia. Vi hade ju en del att prata om, minst sagt ;) Sen fixa vi oss lite och tog bilen och hämtade Emma Asmussen på klockistorpet :) Hon ville inte gå i skitvädret och det kan ju förstå, knappt så emilia ville köra bil. Efter det hämtade vi i allafall upp Morad på pettersberg sen vidare till Skultuna. Sen mötte vi heeela skultuna tänkte jag säga. Nej men hasan majed och co. + Hames emilias pojkvän. Sen åkte vi ner till nån "fest" haha på fordonsföreningen för Hames skulle lämna pengar tills sin bror. Men han fick inte tag på honom. Så vi drog tillbaka till västerås. Sen åt jag emilia majed hames och morad på bc för ALLT annat var typ stängt som vi ville till, så oflyt. Ja det var typ den kvällen. Kändes som att den bestod utan enbart bilåkande. Skittråkigt, och nästa helg ska jag festa det är en sak som är säkert.

Jag vill stanna i västerås såhäääääääär mycke idag och leka med min saknade daniella som jag inte fått prata skitsnack med på ja.. 4 dagar :O haha. Eller skitsnack och skitsnack vi uppdaterar varandra om oss själva haha. Men det är inge kul längre. Hon har pojkvän och jag har inte heller något att komma med haha. Så aa vi dricker mest kaffe och upprepar old stuff. Nej men ja känner mig taskig om jag inte käkar middag och firar bror hos mamma. Eftersom jag bara fikade med honom igår. Han fyller ju faktiskt 15 så :) Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova ett tag. Vi hörs nångång

Kommentarer
Postat av: Leia

Hej, är allt bra idag? =)

2009-01-25 @ 15:08:35
URL: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!