Diet, dag 1



Det var ju som sagt kaffe och en sockerbit till frukost. 400g spenat 2 hårdkokta ägg och 1 tomat till lunch. Och ikväll ska jag äta 100-150g kött med 250g sallad samt 1 msk olivolja och pressad citron, viktigt det där haha :P

Och FYFAN säger jag bara, kan inte beskriva min lycka över att det här var första och sista gången jag behövde käka spenat. No kidding, det där var det värsta jag ätit på väldigt länge. Brukar gilla lite grann sådär, men kan ni fatta en överfylld soppskål med bara kokt spenat? När jag hade 1 tredje del kvar kunde jag inte hålla kvar det. Tuggan som ja nyss ahde stoppat in kom upp lika fort igen.. Men ni tror väl inte det tar slut där, nejnej. Det var bara att värma lite mer spenat och trycka i sig det. Fatta då att du ska käka två jävla ägg och en tomat. Nej, det där var förjävligt rent ut sagt. Jag börjada nästan tjura. Men jag ska fanimej göra den där dieten. Längtar verkligen tills imorgon då det är 8 skivor skinka och 3dl naturell yogurt till lunch, kommer nog tro att jag är i himlen för ett tag. Skriver imorgon om vad jag äter imorgon för er som vill veta :) Har ju ett löfte ett hålla hehe.

Det var askul på praktiken idag och jag vet inte vad som hänt, men är grymt mycke bättre på allt sen efter lovet. Och det var hundra gånger roligare. Ingen aning om varför. Nytt år nya tag kanske? Haha. Ska inte göra ett skit idag faktiskt. Ska leta lite efter digitalkameran och lägga mig i säng i skaplig tid. Trött var bara förnamnet av vad jag var imorse. Men måste man så måste man. Nu ska jag läsa lite bloggar, kul att ni läser mig huhu.


Kommentarer
Postat av: Petra saldino

Du är förfaan dum i huvudet

2009-01-12 @ 22:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!