Hallu

Svarar på kommentarer i kommentarsfältet, inte i inläggen.

Stan med miliapilia idag runt halv fyra. Skönt. Jag ska därimot kanske inte shoppa något eftersom jag fick pengar till jeans igår lixom :) Och har fortfarande lyckorus kvar i kroppen av det haha. Nej men dom ser precis ut som mina gamla älsklings jeans som gick sönder så det är toppen ju.

Har nyss käkat mat nu, alla sitter och äter fortfarande så ja kommer nog inte behöva göra något mer idag faktiskt. Ska snart gå upp och byta om och börja tralla mot bussen. Jag är såå lat. Skulle lika gärna kunna gå till stan men det känns inte så frästande efter en stressig dag. Vi hörs ikväll i sala eller om jag stannar här i vässan, fårse. 


Kommentarer
Postat av: jessica

nejokej, men du gick på min väns kille när dom hade uppehåll och det kallar jag att du går på förbjuden frukt! och har hört att du gör sånt väldigt ofta så just därför!

2009-01-14 @ 14:37:18
Postat av: fanny

Okej vem menar du? Skulle vara lättare om jag vet vad du syftar på. Och vem jessica är du? Och väldigt ofta.. ja vet verkligen inte ens vilka du menar. Därför har jag kanske inte ens menat att "förstöra" något? ja vet inte.

2009-01-14 @ 14:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!