Söndagar is booring

Daniella gick nyss :( Men hon kanske kommer tillbaka. Hon missade nämligen bussen, men hon skulle be sin farmor om skjuts kanske. Vi har i allafall druckit kaffe och pratat tjejsnack. Dragit en kebabpizza och hällt i oss coola. Yummi. Vi ses så ofta nu för tiden så vi har inte lika mycke att prata om längre haha. Men idag hade vi ett riktigt roligt samtal som jag inte kan ta upp här haha.

Imorgon börjar jag. Dieten here I come. Haha. Fyfan, jag ser inte fram emot det. Det värsta är att det är på grund av alkoholen det tar emot mest (eftersom jag inte får festa nu på två helgen) Och då är det verkligen illa. Då lär jag göra det här bara för att visa att jag inte behöver dricka för att ha kul. Nästa helg blir det nämligen utgång eftersom Sussi och Nettan fyller 18 :) Men jag ser fram emot det ändå. Jaja tillbaks till dieten. Salladen tar emot lite grann också faktiskt. Jag blir lite skrajj, Karolina kan inte ens kolla på Isbergssallad utan att må dåligt. Haha, framtiden ser inte så ljus ut för mina och daniellas sallads dagar på stugan :P Imorgon ska jag i allafall äta:

DAG 1
Frukost:
En kopp kaffe, 1 sockerbit
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 400g spenat kokt i vatten, 1 tomat
Middag: 100-150g biff, 230 sallad med en msk olja och pressad citron.

Låter riktigt frästande va? ;) speciellt spenaden och salladen haha. Ne fyfan. Men jag ska göra det här, japp! Jag ska fan lyckas med någonting här i livet. Haha ;) Skriver av en text av dieten imorgon så ni fattar lite mer haha.

Här har ni lite piccs på mig och min ängel :)






Kommentarer
Postat av: sara

hur går de med lunchen i skolan då?

2009-01-11 @ 23:09:53
Postat av: Anonym

och hoppas du fortsätter skriva om 'maten' under den tiden du provar de. så man själv kan prova de.:)

2009-01-11 @ 23:39:20
Postat av: fanny

Svar på tal :D

Lunchen i skolan är det inget problem med eftersom jag har praktik nu i 3 veckor och tar med matlåda dit :)



Och självklart ska jag fortsätta att skriva om dieten varje dag. Det är ju liten del av varför jag gör det. För att andra ska få se om den funkar :)

2009-01-12 @ 00:28:55
URL: http://fahlsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!