my room


Första bilden är som ni kanske ser på min säng haha :) Sover fortfarande med min lilla nalle som jag fick av en viss person :) Lite töntigt men jag har vant mig med den lixom hehe. Och där ligger jag också med datorn hela tiden huhu :)


Andra bilden är på en gudagåva :) Klädstång där jag bland annat har dom skorna jag använder som mest. Hänger också jackor där som jag använder. Jeansjackor, skinnjacka osv. Och 3 galjar med skärp haha, man ser inte hur många det är men det är as många. Behöver ni något äre bara holjta till, har allt från rosa till grönt till nitar. Och i dom där 5 kartongerna ligger kläder jag ska kasta så säg till om ni vill ha haha ;)


Min otroligt skämmiga tv. Fick inte ta med min från mamma :( Men det fungerar ju i allafall haha! Ush, att jag ens lägger ut en bild på en tv från stenåldern. Vad är platt-tv lixom :O Och i garderoben har jag sjalar i nedersta och massa stuffs i översta haha.


Mitt fönster haha! Åhw, där står champagneglaset från studenten :) hihi. Ser ni mina snygga glasögon då :O gah! hihi Och blommor jag köpt heeelt by my self. Vuxenpoäng. Men dom har jag redan räknat..


Och i dendär har jag bara kläder. I allfall lite av det hehe :) sen har vi ju en walk in closet men tänker inte knäppa kort där eftersom det är karolinas kläder där inne också :) Snygga hattar jag också ^^,

Nu ska jag kolla på privilegd eller hur det stavas haha och äta lax :) Mumsish :) Vi hörs lite senare!


Kommentarer
Postat av: ryan

nice !

2009-09-10 @ 02:11:00
URL: http://filipino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!