på spåret!

Yeey, nu sitter jag på tåget mot lysekil :) Är skapligt trött för kunde inte sova igår kväll för att jag var så spänd. Det är alltid så. Och när jag vet att jag ska upp tidigt och måste lägga mig i skaplig tid så somnar jag aldrig. Då ligger jag vaken och försöker tvinga mig själv att sova. Och kan inte göra något genom tvång. Sket totalt i att väckarklockan ringde imorse även fast jag visste att jag skulle upp. Så mammma väckte mig en halvtimme senare än vad jag hade tänkt att gå upp. Klockan är halv elva och sutter redan på mitt andra tåg för idag haha. Fick panik där ett tag för att mitt internet krångla men nu lever det.


Här står jag och mammsi och väntar på tåget :)  En liten rökpaus sådär. Vi två kommer springa ut på perongerna och röka såfort vi får chansen haha.

Dagens enkla:
Inte orkar man fixa till sig så värst mycke när man ska sitta på tåget en hel dag men detta är vad jag bär:

Vit stor stickad - Myrornas (Y)
Jeansleggins - Vila
Skinnväska - mormor
Tygskor - Skopunkten

Sitter åt fel håll mot vad tåget går så börjar redan må illa. Men nu fick jag mamma, broshan och en tant bredvid att flytta sig så jag kunde byta plats med mamma. Haha att jag alltid ska vara så omständig. Men nu är vi glada :D







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!