Happy :)

Idag mår jag lite bättre faktikst :) Men fyfan vilka drömmar jag har haft. Mindes alla när ja vaknade, men nu minns jag bara en. Den värsta! Det var så att jag hade fel på hjärtat och doktorn hade sagt att jag skulle dö en viss dag. Så den dagen gick jag och min mamma runt och prommenera! Hela dagen, tills jag skulle dö.. men gjorde det aldrig. Hon försökte snurra på mig och allt bara för att mitt hjärta inte skulle orka. Det kändes som att jag skulle dö, blev helt borta. Men jag dog inte ändå! Så vaknade jag heel kallsvettig :P! Kunde till sist somna om som tur var.

Idag har jag inte gjort mycke. Jag är så sjukt trött om dagarna och älskar att bara ligga i sängen. Men nu ska jag slänga på mig min bikini och lägga mig på balkongen :)  Vänta tills mamma kommer hem så jag kan röka haha. Har inga cigg buhu.

Imorgon blir det in till stan för ett litet ärende. Sen på kvällen så ska jag jobba. På onsdag är det utklädnads show och sen jobbar jag onsdagkväll också :) Man måste ju ställa upp lixom. Skönt med lite cash så! Har kommit på att jag måste skaffa mig en allmenacka (stavning), så jag kommer ihåg när jag ska jobba, och när jag HAR jobbat, så jag får lön för det lixom hehe :)

Gå in och rösta på Nille & Bobby P med låten "Ge mig en till!" i sveriges radios tävling SVENSKTOPPEN näsa 2009. Rösta gör du på länken: http://www.sr.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3147&grupp=5054%20

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!