super duper nervös!

Jag håller seriöst på att dö. Mina nerver är inte att leka med just nu. Sitter och mår illa typ och har en klump i magen för att jag är så nervös haha. Bytte (tyvärr på något sätt) skorna idag. Eller inte tyvärr, men dom var gaalet snygga. Men inget att springa ut med pricis. Men hittade ett par lika fina på belle shoes som jag köpte istället. Som var betydligen billigare också, och det var väl bra kanske :) Daniella kom förbi mig och drack kaffe när jag kom hem från stan. Ska nog träffa henne lite senare idag också om vi pallar dvs. Hon skulle plugga åså lite först och själv sitter jag klistrad framför matchen :) 1-0 till sverige än så länge, kors i taket. Dom kanske inte skämmer ut oss den här gången? Det återstår att se.

Imorgon ska jag till skolan till kvart i 12 på studentlunch :) Undrar om man ska vara finklädd? Ska man ha mössan med sig? Just nu har jag noll koll på allt känns det som. Helt förvirrad. Men det är väl för att jag går runt och är nervös för studenten hela tiden haha, så töntig. Det jag går och oroar mig för mest ju nu är att jag ska försova mig och missa champange frukosten :S Det skulle ju sitta fint lixom... men nej det får bara inte hända. Halv 7 ska vi vara hos elin och korka upp! Även jag :) Sen vidare till skolan och så springer vi ut 20 över 12 tror jag det var :) Sen äre åka flak i stan och sen vidare till pappas restaurang och fira med släkten och vänner :) Halv 9 är det middag på pluto med klassen och då är jag väl redan redlös kanske? Haha, men kul ska det bli, det kommer bli världens bästa dag/kväll, det slår jag vad om :)

Nu ska jag rycka upp mig lite, kanske ska ta och städa. Min walk in closet ser mer ut som ett bombnedslag. Hittar ingenting där inne längre :S Så det ska jag fixa, sen tror jag kanske jag ska ta ett varmt bad för jag är fryssen som fan.. Vi hörs säkert senare, puss då.

Kommentarer
Postat av: denies

Men nej, man kan ju inte behöva ha mössan på sig. Eller? hur ska du göra då? :P HAHA, helt lost.

2009-06-10 @ 22:18:15
URL: http://deniice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!