Det här var ju tääärt.

Det är något cp fel på antingen datorn eller mobilen, det går iaf inte att blåtands överföra mina bilder :( Så så kul fick vi det haha. Jobbet idag gick bra, och tiden går ju så himla mycke fortare när man får massa sweet sms:) Fick sluta tre idag, hur skönt som helst för jag sov bara 3 timmar i natt pågrund av ett väldigt speciellt samtal :) 7 timmar senare vad det bed time! Då var klockan 3, skitsmart. Som grädden på moset möttes jag av en fet käftsmäll av mr.snöstorm! Men jag kom fram efter väntat på bussar och det ena med det trejde.

När jag kom hem la jag mig i sängen och dö glodde tv tills jag somnade och vaknade 5 timmar senare. När jag väl sover, så sover jag haha. Undrar verkligen vem det var som ringde på dörren (om jag inte drömde) Men för att nå höjden av lathet klev jag inte upp för att kolla haha. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på Andra Avenyn som jag missade med flit på tv bara för det är mojsigare att kura ner i sängen mer världens bästa tv-program! (okej, det där lät gay)

imorgon är det jobb igen klockan tio. 3 dagar kvar sen helg *glädjeskrik*! Men vad har jag att se fram emot. Jo justja, nu minns jag! JOBB :) Men det kommer bli kul, pappa ska fira att han har ägdt Kvarnen i ett halvår med en familjedag med massa barn där det bjuds på minihamburgare och pannkakstårta. Guitarspelande och påskpysslande, sen finns det morötter för dom som blir tvingad av sina föräldrar att äta det. Emilia ska jobba med mig där, och kanske Daniella :) Jag börjar mer och mer gilla barn faktiskt, men det är inte riktigt min grej ändå. Skrik, springande, tjatande, kladdiga händer, dryga röster, a det är väl ungefär det jag ser framför mig när jag hör ordet barn. Men dom kan vara söta också, om dom är tysta :)

Nej nu ska jag gå ut och röka, med grannarna. Dom kommer alltid ut mittemot när jag röker, drygt faktiskt. Sen är det andra avenyn och så kanske jag får höra en söt liten voice. Godnatt vi hörs imorgon eller later.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!