Heej på er :D

Har ni huvudvärk? Min har faktiskt gått över, riktigt skönt.

Kvällen igår började hos emilia där vi fixade oss :) Sen drog vi till Daniel som hade utflyttningsfest, han bodde över konrad så det blev nära till krogen, skönt! Världens skönaste folk var det i allafall där. Några lite mer speciella än andra :) Vi drog till krogen så vi var där innan 10 så vid halv 1 trodde man fan klockan var dax att gå hem, men icke sa nicke. Förutom för Emilia som gick ut pågrund av att Hames blev utkastad. Och haha jojjo kom inte ens in pågrund av att hon var "för full", fast hon va inte ens det :S Synd iaf! Fa-aan vad bråk det var igår alltså. Knytnävar på dansgolvet och jag vet inte vaaad. Lite tråkigt, men kan inte låta bli att tycka det är lite kul att det var fanimej precis rätt kärring som fick slaget! Gah, fan vad irriterande. Sen drog i allafall Annice och alla tunabor hem till ljugge på efterfest och jag drog och vänta på en sen hem till mig :)

Nu är jag ensam hemma och ska väl snart hoppa in i duschen :) Ikväll ska jag nämligen jobba, typ klockan halv 6. Det ska faktiskt bli askul även fast det är rätt jobbigt. Jag ska servera på en bröllopsmiddag :) Och Gunilla sa att jag skulle servera bruden vin och allt för ifall hon skulle spilla på klänningen HAHA. Så sätter hon mig på det istället.

Okej, jag kanske e lite bakis ändå. För jag har fan skrivit konstigt alltså haha. Får inte fram orden rätt känns det som. VI hörs lite senare istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!