Nackspärr så det skriker om det

Hann inte skriva imorse, eller jo några rader som jag tänkte slänge upp men glömde att trycka spara & puplicera haha ^^, men jag hade sjukt ont i nacken imorse och har det fortfarande :( Fitta alltså. Aldrig haft sånhär smärta förut. Det är fan värre än baksmällan jag hade förra helgen. Men efter några tårar torkade jag dom blöta kinderna och drog iväg till skolan ändå. Vill ha mitt studiebidrag.. Började med svenska sen hade vi hälsopedagogik. Slutade egetnligen nio ikväll för vi har pubkväll men jag började nästan tjura i skolan så ont gjorde det så bestämde mig faktiskt för att åka hem. Då drog jag förbi pappa och hämtade pengar + min egen lön. Pappa hade inte köpt klänningen. buhu :( Men jag fick pengar till att köpa de iaf. Men är inte helt säker än, har ju baa sett den lixom. Kanske finns någon som faller mig mer i smaken. Men många av er tyckte den var fin, så det är ju ett stort plus i allafall.

Nu sitter jag hemma hos daniellas farmor med henne såklart. Vi har kollat på vänner och tagit ut hennes löshår. Och pratat tjejsnack såklart (A) Hoppas på att hon hänger med mig ner på stan fast hon är sjuk och kollar lite klänningar. Men men, sen ikväll ska vi kolla på Cry baby, hennes älsklingsfilm. hehe. Skriver lite senare!

Vad tycker ni om en frågestund i bloggen? :P Har ni saker ni verkligen vill ha svar på? Jag svarar på allt :D Kommentera ett JA om ni vill ha en frågestund så kirrar jag det :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

ja

2009-03-26 @ 20:05:56
Postat av: Anonym

ja

2009-03-26 @ 22:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!