30, 40 dropkicks

huhu, du behöver inte förstå, skratta bara för-fa-an! Jaja, drog ner på stan till halv 12 och mötte upp thilda och tom på hårsalongen wow. Där tom satt och klippte sig. Sen gick vi vidare mot donken och käka en sb och drack en kaffe :) Riktigt fin frukost det där. Sen drog jag och thilda till julia för hon skulle sy hennes löshår, men hon hann bara göra flätorna och sy in en rems. Så sen drog jag och thilda hem till tom och så sydde jag i resten. Så nu är flickan långhårig :)

Ska dra till pappas restaurang och hämta lite pengar och sen vidare till stan och kolla på lite kläder åså. Sen ska vi faktiskt till sura och sätta i löshår på toms storasyster, sen ska hon klippa thilda lite för hon är frisör :) fullpackad dag det här.

Sen blire raka vägen hem till mig och fixa oss lite och sen vidare till billan o bobban för lite vin. Träffar säkert på en massa people också. Eftersom det är champions leauge final ikväll också. :) Rktigt bra dag kommer det bli, som jag sa igår! Ska ringa daniella snart ocksåoch checka läget :)

Vi hörs antagligen när jag kommer hem från krogen ikväll. tretti , förtiii pussar!

Kommentarer
Postat av: lois

Vill du delta i min tävling där du kan vinna ett presentkort på MQ? Det är busenkelt, här kan du läsa mer: http://www.loiz.se/2009/maj/484/TAEVLING-presentkort/



Lycka till, kram Lois

2009-05-27 @ 18:52:10
URL: http://www.loiz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!